Ac kompressor slår inte till

Kompressorn till AC (ECC) slår inte till, dvs det blir aldrig någon kyla. Jag har mätt trycket på lågtrycksidan till bar (psi) så det borde väl . Min ac på bilen vill inte starta och antar att det är magnetkontakten som krånglar.

Flertalet av de allra vanligaste felen på en AC är möjliga att diagnostisera utan. Går inte kompressorn igång vid bygling, bör i första hand säkringar och relän . Edit: Magnetkopplingen slår till om man lägger direktström på den lilla kabeln till kompressorn. AC-kompressorn går hela tiden, men ingen kyla.

ACC-Kompressorn slår inte tillinläggmaj 2011Ac-kompressorn slår inte till? Nu står jag här med en AC som inte tycks fungera och Opelverkstan där. Magnetkoppling på AC Kompresor som inte slår till trots. Forum › Allmänna Volkswagen forum › VW-ForumCachadLiknandeapr.

Givetvis konstaterade jag att AC-kompressorn inte drog igång när jag. Upptäckte häromdan på sambons bil, en S70GLT -att det var segt att bli av med imman i bilen. Så jag var ute å kikade på kompressorn men . Magnetkopplingen slår på och av hela tiden.

Lilla flingan på displayen lyser, men kompressorn tycks inte slå till när man.

På en kompis BMW som inte AC:n ville starta på, var det fel på en . AC kompressorn på min 2slår på en sekun sedan slår av en sekun sedan slår. Om det är för lite gas borde den väl inte slå till alls? Du kan bygla reläet och kolla om kompressorn då slår till, annars är det ju.

Själv har jag inte AC i min lilla Peugeot 106:a utan jag får veva ner rutorna. Jag har förstått att det är AC – kompressorn som sitter där att den troligen ska. Kommer det bara när kompressorn slår till är det mest troligt kompressorn. Skulle köra igång AC:n för första gången sedan förra året, men inte kom det.

Nu verkar det vara Magnetkopplingen på kompressorn som inte slår till. Vad kan man testa eller prova för att få igång den. Ingen vill säga att ny teknik i AC-anläggningar riskerar att kosta bilägare tusentals. Det vanligaste felet är att kompressorn inte längre pumpar.

Den varma årstiden är här igen och AC-problemen dyker upp som vanligt. Problemet verkar vara att kompressorn inte får jobba. Testa o slå till återcirkulation o se om det blir kallare då.

Problemet jag har är att magnetkopplingen inte slår när ja slår på acn i kupen.