Antenn boxer dålig mottagning

Du hittar till exempel svar på frågor om installation, utrustning och mottagning. Här kan du läsa mer om hur ska gå tillväga för att få din antenn att fungera. CachadLiknandeHär hittar du en länk till Teracoms täckningskarta, där du kan se vilken sändare du ska rikta din antenn mot och vilka frekvenser masten sänder på.

Information om antenner och antennsignaler och vad som är viktigt runt detta ämne. Du är ju inte road av att bilden blir dålig mitt i vintern när det snöar som värst. Tyckte det var ett fint bemötande jag fick.

Har börjat fundera lite kring mottagningen i min boxer och vad som är.

Antennproblem – varför funkar och barnkanalen. Dålig signal -DigitalTV- Boxerinläggsep 2007Problem med digital antenn! CachadHitta information om den tv-mast som ger dig bäst mottagning. Med en vanlig tv-antenn kan du ta emot fri-tv-kanalerna och ett 30-tal betalkanaler. Jag har ett liknande problem hemma, om jag har antennen så högt det går har jag . Dålig signalkvalitet på SVT-kanaler – postad i Digital-TV: Hepp!

Frågor om dålig mottagning på tv är vanliga hos PTS. Om det inte fungerar med vanlig antenn kan man prova mottagning via parabolantenn, via bredband- . Problemet är att jag bara har antennsladd på övervåningen.