Aux i bilen

Det mest självklara tillbehöret i en bil är utan tvekan bilstereon, den. Hej, jag har precis köpt en ny bil och den har en inbyggd stereo, alltså att man inte bara kan köpa en annan stereo med aux och sätta in. Bra Bluetooth – Aux converter i bildec 2016Ljud från mobil till bil ? AUX ingång i bilmaj 2014Spotify i bilen! CachadDenver CAU-439BT Bilstereo med Bluetooth.

Inbyggd mikrofon för handsfree-samtal; Kan läsa från USB- och SD-minne; AUX-ingång. Koppla iPhone till bilstereo utan BT eller AUX – postad i iPhone: Min dotter har köpt en bil som är år gammal och bilradion saknar USB, .

Har läst att det ska gå att dra en AUX-kabel till bilstereon men vad för slags kabel är det jag behöver? Jag är lite sugen på en bil men den saknar AUX-ingång (bara cd-växlare) vilket jag egentligen har som grundkrav. Mercedes C-klass 20Aux in för att RCA. Simpel anslutning via AUX och USB piffar upp din originalstereo och ger dig anslutningsmöjligheter som tidigare saknats.

AUX-adapter till Alpine och JVC stereo med CD-växlar ingång. Jag har en iPhone och jag skulle vilja få musik till bilen via min telefon. Jag är på jakt efter en lösning där jag kan streama musik (Spotify) via blåtand och få in det i min 3. Har en bilstereo som inte har aux eller bluetooth eller dyl.

Vill kunna använda min iphone och spela låtar via spotify i bilen.

Jag har en ganska omodern stereo (ingen AUX-ingång) men använder mig av en FM-sändare som jag kopplar in en del i cigarettuttaget i bilen . Borde väll bara vara en bygel i den kontakten som öppnar aux mode. All annan aux fungerar hemma(Stereo, headeset etc) Bilen är en BMW utan aux orginal på framsidan så sladden är, vad jag antar . CdConnect ger dig AUX till din SAAB 9-eller 9-5. Produkten är enkel att installera, lätt att använda och kompatibel med alla vanliga musikspelare. Vet att det bara är att använda en AUX kabel osv.

Vad är mina alternativ om jag vill ha in min iphone 3GS i bilen och kunna . Jag skulle vilja kunna lyssna på min spotify i bilen. Om du inte hittar någon ingång för aux på framsidan av bilstereon, kolla manualen efter . Sitter just nu och googlar för fullt om hur man kan fixa Aux till sin bil. Enda vettiga alternativet verkar vara Fm-sändare.