Aux sladd bil

Denver CAU-439BT Bilstereo med Bluetooth. Inbyggd mikrofon för handsfree-samtal; Kan läsa från USB- och SD-minne; AUX-ingång. Anslutning till den så kallade Aux-kontakten är ett enkelt sätt förutsatt. Istället för att ha Iphone och sladdar fritt i bilen kan en snyggare lösning . AUX-adapter till Alpine och JVC stereo med CD-växlar ingång.

På teknikmagasinet (tror jag det är) kan du köpa band med sladd för för. Vill koppla in min G3a med Spotify till nya bilstereon som har Aux.

Hej, jag har precis köpt en ny bil och den har en inbyggd stereo, alltså att man. De är till för att ladda saker som kan laddas via en USB-sladd. Ljudsep 2015Sljudproblem i bilar – Mobiltelefonerfeb 2014Vad behöver jag för koppla in min Sony Z till aux uttagen i bilen. AUX(hane) till USB(hona) till bil, fungerar det?

Jag är lite sugen på en bil men den saknar AUX-ingång (bara cd-växlare) vilket jag egentligen har som grundkrav. Olika kablar och sladdar som är färdiga att använda. Beroende på bil kan du göra det via bluetooth, AUX-kabel eller FM-sändare.

Kompakt och trasselfri sladd med mm på varje ände.

Brett utbud av USB AUX BT Adapter och andra bilstereoprodukter – med snabba. VW CTVWUSB – Universal Aux – USB-adapter för Volkswagen bilar . Jag tänkte att jag skulle kunna lyssna på det i bilen, men vad. Du behöver ett auxuttag där du kopplar in en sladd från mobilen till stereon 🙂 . Fyll i dina uppgifter så får du tips och inspiration kring allt som rör ditt BilLiv. Och sen bara hitta var o sätta på en aux sladd. Produktinformation från tillverkaren: This AUX-in Cable allows you to listen to music through the car radio during driving, it hel.

Kruxet är att jag har originalstereo och kan inte byta ut den (företagsbil). Vet att det bara är att använda en AUX kabel osv.