Boxer problem med kanaler

Varje månad uppdateras ditt programkort med de kanaler du abonnerar på. CachadLiknandeHär hjälper vi dig att lösa eventuella problem du har med bild eller kanaler. De flesta tekniska problem som våra kunder upplever går att lösa med Boxers .

Hur gör jag om jag har problem med mina kanaler? XXX 0- För att se den här kanalen krävs ett programkort från Boxer. Här kan du läsa mer om hur du gör för att till exempel göra en lista i din box med dina favoritkanaler, låsa enskilda kanaler eller hitta rätt kanalplats för en kanal. Trollhättan och Uddevalla vilket innebär att du som bor i området kan behöva göra en kanalsökning eller .

Den september tillkom en ny kanal i Boxers utbud – C More Stars. Just nu har tittare problem med mottagningen av marksänd tv i södra Sverige. Om du upplever problem med din box och får upp en felkod kan du ibland hitta en lösning själv.

Exempelvis HD-kanaler kräver en mottagare med stöd för HD för att kunna visas. Om du har problem med att se kanalerna är du välkommen att ringa oss på . Detta verkar vara ett ganska allmänkänt problem för boxer men jag har. För mig fungerade inga kodade kanaler, då installerade jag dem . När vi gör kanalsökning på Kabel så får vi 1digitala kanaler men. Boxer säger att de kan leverera så är det inga problem. Försvunna kanaler Boxer – postad i Digital-TV: Ikväll försvann alla HDkanaler.

Problemet vi har är att kanalerna på UHF Kanal (5Mhz) har en tendens att försvinna helt eller stundtals. Kan inte boxer ha något problem med ca-moduler? Problem med kodade kanaler hos Boxer med LG TV – postad i Digital-TV: För mig har det strulat senaste dagarna med att kunna se kodade . När regeringsbeslutet nu träder i kraft och Boxer-nätet läggs om. Om man är kund hos Boxer och har ett kanalpaket som innehåller.

Kunder hos Länsförsäkringar upplever just nu problem med att betala och logga in . Första problemet var att fakturan skickades till fel adress. På tisdagen försvinner alla CMore-kanaler, varför min sambo ringer till kundtjänst, . Problemet är att jag har intermittenta störningar på HD kanalerna (vi har Boxer) via marksänd TV. Hur som helst, jag lyckas inte få boxen att hitta alla HD kanaler (Boxer), jag.

Jag har också problem med att se vissa kanaler utan ca-modul. Har du hördt vad kunder säger om Boxer?


About Hugo