Cigarettuttag funkar inte v70

Båda cigguttagen i vår vhar slutat fungera. Vafan skräcken, gjorde du det inte lite för lätt för vettex nu? Om jag inte har fel så är det bara stoppa i den, svårt ska det ju inte vara.

Du har inte kikat på om säkringen är hel till 12volts uttaget? Mutterdragare: Däckkrängare: Inlägg: 126: Blev medletis okt 18:46:56: Ort: Öland: Kör: V70-04. Sveriges Volvoforuminläggsep 2012Vill ha ström i volt uttag trots avslagen tändning.

Fråga om cigarettuttag och tillhörande säkring.

Nej, det hade dem inte gjort heller för i uttaget i bagaget fungerar det! På VII vill jag minnas att den sitter bakom handskfacket men det är . Tja, min ciggutag fungerar inte även när jag har bytt säkring så verkar den vara helt död. Problemet är; det är ingen ström i mina cigg-uttag på min volvo Vav års modell.

Under huven finns en säkringsbox, där fanns den inte. Mitt cigarett-uttag har inte funkat sen isommras sen en polare körde in något jävla ÖB lysrör som gjorde att det blev typ kortslutning och sedan . Cigarettuttag på volvo 74inläggapr 2011Cigarettuttag funkar ej! Forumindex › Elektronik › AllmäntCachadLiknandejan.

Om man bara har adaptern sittandes i, alltså inte kabeln och telefonen.

Min Vhar främre uttaget på när tändningen är på men uttaget i . Smidigt om det funkar, men frågan är ju hur jag gör med remoten. Nu vet jag inte vad du har för bil, men på min Vså är det konstant ström . Mitt cigarett-uttag har inte funkat sen isommras sen en polare körde. Forum för nyare Volvo C3 S4 V5 S6 V6 C7 S7 V7 XC6. Mitt cigarett-uttag har inte funkat sen isommras sen en polare körde in något jävla.

Det gick alltså inte att använda varken GPS eller ladda mobiltelefon. Jag lämnade in bilen till auktoriserad verkstad och säkring byttes och jag . För att spela upp låtarna från Iphone med bilens högtalare är du inte. Har man en annan mobil än Iphone så funkar det såklart (oftast) också . Batteriet är helt urladdat och jag kommer inte in i bagageluckan. Istället för att tömma bagaget på en semesterpackad volvo Vså brukade vi koppla in. Jag laddade den och kopplade sedan in den till cigarettuttaget.

Smidig startkabel som ansluts i bilarnas cigarettuttag. Helst vill jag inte berätta vilka som har denna och en annan pryl. Det finns dock undantag så som Volvo V7 Smm som har ett icke kappslat batteri i bakluckan, även BMW och stora E serien av MB har det. Allt genom en liten dosa i cigarettuttaget.

Om SoundRacer inte fungerar i din bil så får du självklart lämna tillbaka den och vi betalar även. En ganska rolig pryl som funkade bättre än vad jag trodde. Vet inte hur det funkar med bil-laddare som är kopplad till cigaretttändaruttaget.

I farsans Vså är det det uttaget i bagaget alltid strömfört, även om. Det enda problem jag upplever är att spänningen till cigarettuttaget. Vkan jagi princip lova att det kommer funka om batteriet inte är . Jag skulle visa hur BMW-satsen funkade på en garage-träff vi hade, och. Jag har inte provat BMW-repsatsen, men däremot lagat en framdäckspunktering med spray.

Wizzard: Inlägg: 212: Blev medlefre okt 0 2012:am. Funkar däremot alldeles utmärkt i bilens cigarettuttag!