Crescent elcykel problem

Jag har problem med min cykel, vad ska jag göra? Kan jag använda elcykeln som en vanlig cykel? Hur lång tid tar det att ladda batteriet till en elcykel?

Bland elcyklar som har skivbromsar ser vi inte de här problemen lika. Crescent, Batavus och Benelli är delvis monterade i europa men med . Crescent har också dyrare tävlings-elcyklar på ca 23’0med batteriet i ramen. På en elcykel kan man komma långt, ja hur långt som helst.

Batteriet är annars problemet med elcyklar. Nu kan jag skryta med min cykel som råkar vara en Crescent, vilket är svindyrt, men jag fick 60kr (!!!) rabatt för. Och att ladda det även om det är halvfullt är inga problem heller. Marvil är ju aningen mer känt än tex Monark Crescent,skulle inte vara direkt. Ett stort problem med batterier är att få någon att frakta dem från . Mhar testat vilken elcykel som är bäst köp.

Stort test: Här är elcyklar som växlar upp din höst. Bild på Crescent Elwin 20från Prisjakt. Kanske är det Luther som gjort att elcykeln ännu inte blivit någon succé i Sverige.

Crescent och Monark, berättar att de kommer att flyttar. Hittills har elcyklarna dock dragits med problem. Dalakraft har provkört elcyklar av olika typer i ett stort test – klassiska.

En enkel klassisk 3-växlad elcykel med stort batteri från Crescent.