E cigg bränner i halsen

Om coilen inte är tillräcklig blött kan den lätt bränna. Propylenglykolen i E-juicen kan orsaka ont i halsen eller torr hals. Varför blir förångare brända och varför smakar e-cigaretten bränt?

Varför kliar det i halsen och jag får hosta av e-vätskan? Ett bloss från en e-cigarett är mycket likt känslan av att röka en vanlig cigg. Jag har ingen som helst tanke om att sluta med el-ciggen, det finns.

Jag köpte en Protank med en vision spinner e-cigg.

Det finns flera saker du kan göra för att minska halsrivet. Kanske den extra veken brände lite av juicen och gjorde det skarpare. Jag får vätska i munnen när jag använder min e-cigarett, vad gör jag för fel?

Det kan finnas flera anledningar till att din CEsmakar bränt. E-cigaretter, elektriska cigaretter, innehåller inte tobak, men ofta nikotin. Du kan få hosta eller ont i halsen, bli torr i munnen, må illa eller bli yr om du röker . Här berättar vi om hur du får ut det mesta av din ecigg och kanske problem som.

Halsont eller irriterad i halsen pga e-rökning.


About Hugo