Elfläkt till jänkare

ELFLÄKT KOMPLETT MED FASTSÄTTNING Bredd 2x Höjd 2x Djup 9cm. Antar att detta är rätt ställe att skriva denna fråga i. Jag vill då koppla in en elektriskt kyl fläkt i min jänkare, hur ska man gå till . Koppla in elfläkten till switch i panelen? Cachaddubbel elfläkt med polerad aluminiumkåpa, griffin.

Kylfläkt i universalt utförande med vändbara blad (gäller ej 16”) för sugande eller tryckande funktion. Orginal har GM satt tempswitchen till elfläkten i någon av topparna. Jag har också undrat över det fenomenet, jag menar, en elfläkt är ju varken speciellt dyr eller svår att montera, det borde ju lösa . Hursom så tänkte jag ta detta tillfälle att montera en elfläkt med tillhörande. Jag äger ju ett par jänkare och min syn på deras teknik kan väl . Sen så har jag även en elfläkt bakom kylaren som jag styr manuellt med.

Har ju elfläkt i bilen som nu sitter med tempgivare från biltema på vattenmatar-slangen till turbon, dock blir vattnet alldrig så pass varmt att fläkten vill starta. Jag lade ut en annons om att jag ville köpa ”jänkare” och blev uppringd av en. Motorn kyls med dubbla elfläktar med specialbyggd kylare, och där bak syns . Själv köpte jag en ny fläkt till en jänkare, då kom relä med osv.

Oljekyl Med Elfläkt för AUT-växellåda etc – 2-Raders Oljekyl för AUT växellåda.

Tänkte montera elfläktar på min jänkare och använda tempgivare fr. Det är bara min tanke och en elfläkt, det har jag sagt att han ska montera och om. Bilen har elfläkt som går att tvinga igång med en knapp och en vanlig remdriven vattenpump. En elfläkt kyler bättre än en mekanisk på tomgång, utan tvekan.

Universal aluminiumkylare i olika mått, Pris från 18kr. Elfläktar med bra flöde och hållbarhet tum tum tum. Summit racing-katalog och såg efter vad jänkarna erbjöd till sina v8or. Inte bara en elfläkt om nu ngn missuppfattade det hela.

Jag börjar med mina Jänkare som jag har haft och har. Nu har jag mekat lite med att sätta in en elfläkt och en kompressor till. Har förresten fattat varför min jänkare som faktiskt är från -har så usla (runt gr) iställningsmöjligheter för caster. Funderar på att fimpa fläktfan och installera en termostatstyrd elfläkt.

Jänkarna kör väl mest med Flowmaster när de eftermonterar idag, finns . Inte en blek, men har för mig att en massa jänkare på olika forum sagt så. Men en raders alu kylare med 2+ elfläktar ska inte vara några problem. Men när det gäller gammla jänkare så handlar det prestandavis vad som sitter innanför . Wheels stora bilträff i Umeå lockade tusentals besökare.

Här fanns bilar och bilälskare av alla årsmodeller.