Fel på bränslemätare båt

Bränslemätare visar alltid full tank – postad i Mek Teknik: På vår Mellanbleka sitter en riktig. Bränslemätare funkar ej – Byta – Mek Teknik. Bränslemätare och ekolod – MotorbåtSnack.

Bränslemätare fast tank, Yamaha 1- MotorbåtSnack. CachadLiknandeOm bränslemätaren på båten inte fungerar korrekt, kan du fastna ute på vattnet. Det skulle inte vara kul att paddla din väg in från en mil ut eller kanske ännu . Mätaren visar full tank plus lite där till fast det i själva verket är (just nu) halv tank.

Postat: 2012-08-14:01:Rubrik: Givare till bränslemätare visar fel, Svara med citat. Mätare och givare måste vara av samma typ annars får du detta fel. Glapp i tankmätareninläggjun 2010Tankgivareinläggmaj 2009Fler resultat från pm. På så sätt är det lätt att se ifall man köpt fel givare till sitt instrument.

Jag är inte 1 säker men de flesta givare i Fjordbåtarna är av rör typ, . Hej Jag har sökt lite men inte riktigt hittat svar på min fråga. Min tankmätare går bara upp till halv tank när man tankar fullt sen så når den botten efter halv tank. Hej Någon solvet hur man felsöker på wema tankgivare, min mätare visar fullt hela tiden ,hade isär manluckan på tanken och kollade flottören, . Utrustning: Ska byta bränslemätare på en äldre hemma byggd båt och köpte en mätare på biltema.

Kan man utan olägenheter ersätta delar under tiden man vistas i . Stavfel, faktafel och andra fel kan ni skita i att påpeka, jag bryr mig inte, för jag är. Visst, det är en båt men principen borde vara den samma? Gobius tankmätare och nivåvakter har det gemensamma att de är lätta att installera och fungerar lika bra på tankar i metall som plast.

Den båten jag har nu är åt andra hållet, har fortfarande 250l bränsle kvar. Hur kan jag avgöra vilken av dom det är fel på? VDO elektrisk bränslemätare (tankgivare: hävarmsgivare) VOOCKPIHMBI’HMIOMI 910sig”. Tanken av plast krympte ihop av undertrycket, vilket gjorde att bränslemätaren visade fel. Igår när jag startade upp min Fiat ducato -så tog bränsle mätaren ett glädje skutt upp till full!

Fel på bälgarna är alltså väldigt allvarligt. Teori: Om tankmätaren visade fel, fick jag helt enkelt bensinstopp. Köpte en splitter ny båt med 1liter fast tank i våras, med två tankmätare . Har för mig att mätaren tar jord från tanken och du tillför + spänning till mätaren genom clustret.


About Hugo