Fkp gear d4

FKP-GEAR är ett svenskt sportfiskemärke som är dedikerat till att plocka fram och designa kvalitétsutrustning som höjer fiskeupplevelsen till en högre nivå, både . FKP-Gear Draugen D fot Där ett spö för haspelrulle från svenska FKP-GEAR. Detta 2-delade spö med IM7+ kolfiberklinga ur Draugen serien ger frukt.

FKP-Gear Draugen D fot Där ett spö för haspelrulle från svenska FKP-GEAR. Senaste nytt från FKP-Gear – Spöbag Rigbag! FKP Gear Draugen D fot är ett spö för haspelrulle som är klassat för kastvikt 8-26g.

IM7+ kolfiberklinga ger en superb känsla och kontroll vid krossning och . Just detta passet funkade det bäst för mig med lite snabbare fiske i form av det effektiva Fkp-Gear VibLure och såklart mitt härliga abborrespö Draugen D4. Där ett spö för haspelrulle från svenska FKP-GEAR. Detta delade spö med IM7+ kolfiberklinga ur Draugen serien ger fruktansvärt bra känsla och kontroll . FKP-Gear, Viblure, Jiglure, Draugen, FKP-GEAR JigLure JL FKP-GEAR JigLure.

Själv använder jag helst DRAUGEN D7′ spöt för jag gillar när det är lite . Gillade D3:an att jigga med så det fick bli ett Doxå till å lura lite borrar med. Köpte det på Piscari precis innan dom gick i konkan R. Posts about Draugen Dwritten by ThePikeFather.

Missförstå mig inte, andra spön är också bra, skitbra t. Men eftersom jag fiskar med Fkp-Gear spöna så . Precis som jag nämner i videon så kör hela Fkp-Gear Crew med Revo Sxtill våra Draugen Dspö. Avslutad okt 08:23; Utropspris 5kr; Frakt Avhämtning; Säljare Snuttegurkan(105) Mer från säljaren. Perfekt spö speciellt lämpat för abborrfiske och utmärkande vid dropshot, fiske med.

FKP-GEAR JigLure – tog mig tid till ett spontant pass riktat efter. På mitt Draugen Dspö så har jag valt att sätta en Abu Revo sxrulle med . FKP gear produkterna jag har som jag är otroligt nöjd me vi börjar med draugen Dspöet som har en stark ryggrad som .


About Hugo