Fkpgear draugen d4

FKP-Gear Draugen D fot Där ett spö för haspelrulle från svenska FKP-GEAR. Detta 2-delade spö med IM7+ kolfiberklinga ur Draugen serien ger frukt. FKP-Gear Draugen D fot Där ett spö för haspelrulle från svenska FKP-GEAR.

Där ett spö för haspelrulle från svenska FKP-GEAR. Detta delade spö med IM7+ kolfiberklinga ur Draugen serien ger fruktansvärt bra känsla och kontroll . FKP Gear Draugen D fot är ett spö för haspelrulle som är klassat för kastvikt 8-26g.

IM7+ kolfiberklinga ger en superb känsla och kontroll vid krossning och . FKP-Gear Draugen Där ett casting spö med trigger som är klassat för. Senaste nytt från FKP-Gear – Spöbag Rigbag! Kommer sitta en Shimano Rarenium 10på spöt, beställd från Tyskland såklart 😛 Draugen D4.

Jag fiskar med ett spö som heter Draugen Dfrån FKP-GEAR som jag hjälpt till att plocka fram för att få det precis så som jag vill ha det till det . Redskapen för abborre: Spön: 1st FKP-GEAR Draugen D3. Ett på och ett på 7) 1st Shimano Yasei, 7-28gr. FKP gear produkterna jag har som jag är otroligt nöjd me vi börjar med draugen Dspöet som har en stark ryggrad som . Blev ett FKP Gear Draugen Dhaspelspö, som ska lämpa sig riktigt bra för Jigg, Crankbait och Dropshotfiske. FKP-GEAR JigLure lockar abborren att hugga. På mitt Draugen Dspö så har jag valt att sätta en Abu Revo sxrulle med på spolad . Fkp Gear Draugen DVideos, MpVideos, Full Movie Videos.

Rekommenderar stark Savage Gear Bushwhacker! Själv fiskar jag med ett FKP Draugen D6-fot 8-26g. Bytte upp mig förra året från ett mjukare ul-spö och det har jag inte ångrat en sekund.