Hur pumpar man cykeldäck

Ej MTB) Några små tips från Keith, verkstadschef på Sportson Järnbrott. Under gummihatten sitter det ytterligare en hatt och när jag lossade på densamma pyste all luft ut. Det är sällan som själva ventilen som går sönder men det händer faktiskt ibland. Racerventilen är känslig då det är lätt att man råkar böja toppen när man pumpar. Jag har en fotpump med en adapter till racerventil.

Nybörjar fråga, hur pumpar jag mina däck till nya. Om konsten att pumpa cykeldäck – Robert Hultman Communication.

Jag närmar mig därför uppgiften att pumpa ett däck med viss respekt. Men det stora problemet är nog egentligen att jag aldrig fått lära mig hur . Ska man som motionär ligga på max nivån eller 75-? Jag köpte ny ventil igår men det verkar ta stopp längre in. Begagnat eller nytt – hur handlar du julklappar?

Invig en idiot i kunskapens förlovade land. Forum – Utsidan › Cykling › MountainbikeLiknandejuni 20- inlägg – ‎författareMin fråga gränsar faktiskt till en dum fråga, för hur pumpar man däck med. Finns det någon slags adapter man kan köpa som gör att man kan . Jag misstänkte att ett däck behövde pumpas lite mera, så planen var att pumpa när vi kom till stugan. När vi kom dit gjorde vi ett försök, men det .


About Hugo