Jula kompressor meec

Välkommen till Jula och prisvärt gör-det-själv! Stark, oljesmord kompressor för de tyngre arbetena! Portabel, oljefri kompressor som är idealisk för spik- och klammerpistoler. Dess transport- och förflyttningsvänliga design gör den väl lämpad för användning vid . Oljesmord kompressor med direktdrivande motor, vars främsta användningsområden är luftpåfyllning och drift av spikpistoler.

Jula har nyligen öppnat en butik i stan och kampanjar ut en av deras mindre varianter, en liters kompressor från MEEC för 499:-. Görs inte Hercules, Julas Meec och Biltemas kompressorer av samma italienska fabrik? Kan ju visserligen skilja på grad av kvalitetskontroll, . Körde med en 25L kompressor från Jula (Meec) idag, oj vad man fick vänta in den och trycket sjönk fort när man körde med en tryckluftsdriven . Vi Bilägare har provkört tio kompressorer. Jula säljer denna maskin i stora mängder.

Funderar på att inhandla en kompressor att sätta i garaget,. Jag köpte själv en liten Stanley på Jula med argumentet att den var väldigt . Köpte en 50L 3hk dubbelcylindrig kompressor på Jula igår, den verkar klara iaf. Jag antar att det är Meec varianten för 2699:- ni pratar om?

Både verkar ju vara ok men någon med mer kunskap om kompressor kanske kan hinta mig till att köpa endera Julas eller Biltemas modell. Har sett att Jula har kompressorer från 150-400kr. Däremot har jag faktiskt bara positivt att säga om Meec trots att det är billigt och usel . Jag tänkte ge mig själv en kompressor i julklapp. Ska köpa en kompressor i garaget o köra mutterdragare med främst.

Meec tools från jula är jag väldigt kritiskt till. Det jag söker är en liten kompressor då jag inte har hur mycket plats som helst i . Så varför inte en tråd om vad som är bra och vad som är skit på Jula? Och 499-kronorskompressorn jag rekommenderade är Meec. Ska köpa en ny kompressor men vet inte vilket märke eller var jag ska.

Har tittat på Biltema, Jula, DUAB, Verktygsboden, men vilka är bra? Kompressor, Meec- Jula tilsalgs kun brukt gang – Siden har den stått og støvet ned i en bod!