Koppla tempmätare biltema

CachadLiknandemaj 20- inlägg – ‎författarehej. BryggSnack › Båtar › MotorbåtSnackCachadLiknandesep. Koppla bort givaren från instrumentet och mät upp givarresistansen.

Har en 8tycker den går ofta varmt så jag köpte en tempmätare på biltema får den inte att fungera hur kopplar man in den? Tempmätareinläggmar 2016Koppla in en tempmäteare istället för en lampa? Tempmätare rotax 67inläggjan 2011Mätare som kräver ström på batterilös skoter.

Forum för alla Volvomodeller › Volvo 70 90 VS90Liknandedec.

Tänkte köpa termostat och vattentemp-mätare på biltema imorrn, lite jobbigt. Tänkte koppla in en extern vattentemp mätare också, funkar de bra med en. Jag har några tempmätare i min bil och dom har fugerat i flera år. Annars om det jäklas med nipplar gängor, skär isär övre kylarslangen å montera dessa prylar ifrån biltema.

Kan man koppla bort en av de befintliga givarna och koppla till . Nja, men den jag provade (Biltema) steg till 1grader innan jag ens startade. Koppla upp den med spänningsmatning på en arbetsbänk. Jag får visst koppla om lite när jag kommer till stugan (läs skotern).

På originalgivaren till Biltemas mätare är det ju bara en kabel.

Kan man koppla en tempmätare i alla bilar? Vet du vart det finns billiga mätare, förutom biltema? Till min YSBså skaffade jag en mätare från Biltema med givare. Megasquirt) parallellt med original tempmätare. Koppla bort bilbatteriets minus (-) kabel.

Drag åt givaren ordentligt vid monteringen för att undvika läckage av kylvätska. Hej jag har satt nya mätare från Biltema i min båt alla mätare funkar. En beskrivning av det här resultatet är inte tillgänglig på grund av webbplatsens robots. Jag har en tempgivare från biltema(61580). Köpte en biltema mätare och tänkte koppla direkt på kylarslangen.

Han visade grader till en början, hade då en oringspakning till givaren. Diskussion oTempmätare når ej klockan Ei AutoPower Forum 3-Serien. Så min fråga är är det någon av er som har använt biltemas.

Helst skulle man vilja koppla in sig där originalgivaren sitter, då hade man ju kunnat. Alla delarna förutom mätaren är inhandlade på Biltema.