Läckande dieselpump passat tdi

Inläggsrubrik: Läckande dieselpump vid kallstart vp37. Har lite problem med läckage från dieselpumpen i min Passat-98. Har nån erfarenhet av hemmekande av dieselpumpar?

TDI, luftbubblor i bränslesystemet, trött. Jag har som det verkar kört slut på min dieselpump någon som vet vart man billigast kan köpa eller renovera en sån ? Kör: Golf TDI VARiANT -Ort: Strängnäs Medlefebruari 2009. Har en Golf mk 3a, 19årsmodell som dieselpumpen läcker på, den .

CachadLiknandeOmpackning av läckande dieselpump. På grund av dagens bränslekvalitet ökar problemen med läckande dieselpumpar allt mer. Säljaren informerade mig om att dieselpumpen inte läcker så att det. Eller kan man räkna med många mil till innan det faktiskt börja läcka ordentligt?

Just nu kör jag en passat från som jag köpte för 25kr så då . VOLKSWAGEN GOLF PLUS (II) Diesel, VOLKSWAGEN PASSAT (3C) CC Diesel, VOLKSWAGEN PASSAT (3C) CC 4WD Diesel, VOLKSWAGEN SCIROCCO . Tdi -som går ojämt på tomgång och vid körning. En dålig turbo, wastegate eller läckande tryckslangar ska inte påverka tomgången! Volkswagen byter alla spridare i tdi motorerna på en verkstadsaktion.

Många har haft problem med att deras bilar, Passat, Audi mm som har. Kan inte annat än hålla med om Passat jävel Tycker Vag har. Jag reparerade själv min bil en vw passat tdi, som hade läckande dieselpump, och slitna spridare. Bara på att köpa dieselpump och spridare, . För ingen har väl undgått läckande pumpar (rullande tomgång) och spruckna toppar i. Men förbrukningsmässigt så kanske en passat tdi vore ngt billigare att föda. Kör själv Passat TDI -med KCR-box och som jag kör den går den på 55-60.

Passat tdi, x, 6 5 1 14. VW Jetta, Sportwagen, Golf TDI, and Audi. Jag äger en 20Fabia TDI och håller på att närma mig ett rabiat tillstånd. Verkstadskillen provtryckte då dieselpumpen som vid tomgång ska ge ett tryck på kg.

De hittade dock inget läckage på VAG-verkstaden. Inte riktigt jämförbart kanske men, min passat -1.


About Hugo