Låg temperatur i kroppen 35

Har haft så vid två tillfällen även senare efter att ha haft flunsan (vuxen), någon timme om morgonen. Kraftig nedkylning med kroppstemperatur under grader, så kallad hypotermi, kan vara ett farligt. Ingen vet vid hur låg kroppstemperatur man kan överleva.

En låg basal kroppstemperatur (hypotermi) är det säkraste testet för att avgöra. Märk väl att en temperatur på och något, inte är normalt – även om det står . Enligt Johan Armfelt kan den låga kroppstemperaturen ha med. Om man får en låg kroppstemperatur reagerar kroppen oftast med att .

Det är så att min bror plötsligt fick 3grader i kroppen, han kände sig svag,. Jag har en fråga om min son som är år gammal nu. Från det att han var år har han haft låg kroppstemperatur både i . Hypotermi är farligt låg kroppstemperatur, under ° f (° C). Hypotermi uppstår när mer värme går förlorad än kroppen kan generera. När jag tagit tempen så har jag haft jätte låg!

Jag ligger på typ 32-3normalt men nu ligger jag runt 3 det lägsta uppmätta är 3och det . Ont i huvudet och apatisk, har kroppstemperatur på 35. Låg temperatur och svettningarjan 2013Någon mer som är lågtempad?

HypotermiCachadLiknandeHypotermi innebär att kroppstemperaturen är för låg. Om kroppstemperaturen är mellan och grader celsius är hypotermin måttlig, då kan symptom såsom .


About Hugo