Mbs rc models

Hos MBS RC Models finner du allt du behöver, från nybörjarmodeller till skalariktiga och mycket välflygande modeller av Saab Draken, Saab Viggen och . Tillverkning och försäljning av modellflygplan och tillbehör. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m.

Hej, Nu är det dags att bygga en riktigt fin kärra, nämligen SAAB JA Viggen. Modellen är en förserie från den svenska konstruktören MBS. Hej hej hallåj alla fanatiska RC-flygare ocg byggherrar ute i Svedala.

Nu har jag varit borta länge nog från byggandet.

Vi har ett brett sortiment av Gens ace och Tattu LiPo-batterier i lager och håller alltid samma pris som övriga Europa!

Jag har några plan och RC-tillbehör som jag tänkt sälja, däremot vill jag inte ha. MBS RC Models best content right away, or after learning these important things about . Jag lovade Magnus på MBS RC Models att jag skulle göra en bygglogg över mitt draken bygge. MBS RC Models – MBS RC Models återfinns i Herrljunga tätort och är butiken för alla modellbyggar-entusiaster! Hos oss finner du materialen, modellerna, . Stöd gärna våra sponsorer från Gränsträffen 2012!

Buy GP1FAV50RK0F – SHARP – RECEIVER, FIBRE OPTIC, 13. MBS, RC-5720B at Farnell elementSverige.