Ojordad lampa ikea

Har en ny IKEA lampa som ska upp i taket där det hänger en brun, en blå och en jordad (gul-grön) ände. Kronkontakt (ojordad) till Ikea Barometer? Ojordad armatur till jordat uttag – vad gör jag med jorden.

Hem › Vardagsrum › Lamptillbehör › Sladdar tillbehörCachadLiknande100 krKOPPLA. Kan inte montera ihop min ikea lampa – Blir snart GALEN! Du kan ringa t IKEA för monteringshjälp också.

Hjälp med elektrisk fråga – montera plafond från IKEAaug 2013Hur ska jag koppla in ikea lampan?

Ojordad lampa i badrum – nån med erfarenhet av lampan MUSIK. B884dzfvLSsLiknandemars 20- Överfört av IKEA SverigePå IKEA har vi genom åren samlat på oss mycket kunskap och erfarenhet kring. Har köpt en lampa på Ikea som jag försöker koppla in. Min undran är om jag kan använda denna kabel, och vad gör jag isåfall med den . Jag har mixtrat med att koppla lampsladdar en gång i mitt liv och det slutade.

I vardagsrum och sovrum med ojordade uttag skall lampan inte . Om lampan är ojordad så använder du en 2-polig kontakt (blå och brun) som. Om du vill använda din gamla ikea-kontakt så skippa bara att .


About Hugo