Putsa silver ättika

På dessa fyra bestick testade jag fem olika metoder att putsa silver. Exempelvis tillsätter vissa koksalt eller ättika i badet. Skippa starka kemikalier och rengör silvret med hjälp av gamla husmorsknep.

Putsa, diska, tvätta, damma – varje dag är det detsamma. Rengör kopparföremål genom att doppa dem i en blandning av ättika och salt. Om man väljer att putsa sitt silver med hjälp av aluminium,. Man bör inte använda ättika eller andra syror av något slag i processen, eftersom .

Jag har fått syrafläckar på diskbänken ,kommer från silverrengöring. Minst en gång i månaden är det bra att hälla dl ättika i botten av diskmaskinen före du startar. Putsa silver – en guide för alla latmaskar. Putsa koppar kan vara både svårt och jobbigt.

Så gör du billigt, väldoftande och miljövänligt sköljmedel – av ättika. Vi har bra och miljövänliga tips på hur du kan underhålla dina smycken. Jag putsade silver igår och fick fläckar på min diskbänk av putsmedlet!

Marlene Eriksson: Blanda såpa, vatten, ättika och citron.

Klassiska husmortstips där du rengör med ketchup, ättika och kallt vatten – mirakelmedel mot. Mina bestick i nysilver som behöver putsas – hur gör jag bäst?