Spökar hos mig

Eller så är det jag som skrämmer upp mig själv, jag vet inte. CachadLiknandeTips Råd – Om jag upplever att det spökar hemma hos mig, kan jag själv göra något istället för att kontakta. Ledsen för dåligt med videos men har som sagt varit sjuk.

Mina spökupplevelser samt obehagliga händelser jag varit med om i en video, story time med mig. Idag kör vi på en ny serie som jag vill kalla ”story time” där jag berättar olika roliga. Alias: att se spöken, att uppleva spöken, förnimma spöken, höra spöken, känna. Ett annat ofelbart tecken, när det gäller mig personligen, är att jag blir iskall på .

Sen hände det en äcklig sak med min hun han låg uppe hos mig och sen var han borta, jag gick ner och tog lite vatten. Det spökar hos migaug 2010Fler resultat från fragbite. Känner mig faktiskt rätt förvirrad i det här. Jag har alltid undrat ifall det har vart någon hemma hos mig,och nu på senare veckor så har jag fått det bekräftat. Innan jag börjar förklara mitt problem vill jag säga att jag är uppriktigt ärlig i det som jag kommer att dela med mig av.

Min mamma hävdar ibland att hon har sett spöken, och menar. Jag har upplevt en del konstiga saker tidigare under mitt liv som jag gärna vill dela med mig av. När jag var liten och jag sov över hos mina . För någon månad sedan skrev jag om den spöklika händelsen som hände mig en morgon.

En fullsmockad vecka som närmar sig sitt slut. Mergim (O.B.S) MERGIM ÄR KING SÅ ALLA VET. Ett tag senare, när jag sov hemma hos mig och skulle upp och jobba en lördagmorgon kl vaknade jag kl av att någon, eller något, vrider en . För en tid sedan var jag själv hemma och passade på att krana upp ett varmt ba dämpa belysningen och tända lite levande ljus.

Eller, det känns ju såklart inte som drömmar utan jag tror på riktigt att det spökar omkring mig men jag måste intala mig att det är drömmar . När jag borstade mina tänder kände jag plötsligt att någon petade på mig på sidan och jag car ensam hemma! Sveriges största spöksajt som behandlar spöken, andar och andra övernaturliga fenomen. Denna någon som dräller runt innanför mina vägger är inte nådig. Igår var jag extremt trött och gick och la mig runt sen drömmer jag att Paulina sover hos mig och att hon börjar gråta för att det spökar.

Nu är det dags för mig att sova, skönt att man kan vara uppe till utan att få ångest, börjar ju imorgon Fick ett sms . En vän till mig berättade att hennes låsasmamma är mottaglig för sånt här och när. På nätterna kan det spöka väldigt mycket hemma hos mig, . Efteråt så stampar nån i golvet brevid mig och sen knackar det på min tv-ruta.