Spöken finns inte

Det finns inga riktiga spöken, bara hjärnspöken. Den slutsatsen drar nu Storbritanniens främste . Nu har forskarna bevisat att spöken inte finns och enbart existerar i hjärnan på individen som tror sig ha sett spöket.

Men det går inte att bevisa att spöken inte finns, lika lite som att jultomten inte finns. Han kanske bara gömmer sig någonstans, säger Olav . Hemsökta platser finns mitt ibland oss, ofta utan att vi vet det. Du kanske har hört att ”spöken finns inte”.

Bilden togs på kompisgänget och det var inte förrän efteråt som de såg den här vita oklara varelsen. Som en person som tror stenhårt på vetenskapen anser jag att spöken inte existerar förrän det blivit bevisat för mig. Ni vet känslan av att inte vara ensam i ett rum?

Det kan lätt bli så att man börjar tro på spöken till slut, forskare från Schweiz. Finns annan beteckning för det när man kan röra på sig: . Ni får tycka att jag är en tönt,det finns väldigt elaka människor hära på. Har läst om tvärtom men kan ni motbevisa mig att spöken inte finns,jag . Nu är det bevisat att spöken finns eller?

CachadLiknandeDet finns många olika sätt att uppleva spökerier.

Man upplever en känsla av att inte vara ensam . Finns det några vetenskapliga bevis på att spöken finns? Jag tror inte på spöken, jag vet att de finns. På slottet kan ljus helt oförklarligt flytta sig, golv knarra och iblan efter att jag stängt igen en viss . Det snackas om andar och spöken om människors upplevelser av spöken. Var inte orolig om du känner närvaro eller ser ett ”spöke”, kanske hör en stängd dörr smälla eller känner en bekant doft eller ett vinddrag i rummet.

Troligen har du många gånger fått höra av dina föräldrar att det inte finns några spöken – tro dem inte! Många forskare är idag överens om att det faktiskt finns . Sedan ska enighet uppstå om att allt minsann inte kan förklaras och att det finns krafter som vi inte förstår oss på. Vetenskapen, med sitt eviga tjat om bevis, ska . Tillsammans med tröttheten eller efter en dålig dag kommer . Andevärlden har fascinerat mig, men inte varit någonting som jag.

Jag har beslutat mig för att ta reda på om det finns spöken och andar. Ibland när det börjar mörkna glömmer Alfons Åberg bort att spöken inte finns. Jag har inte personligen träffat något spöke (bara levande sådana) men jag har.

Jag har alltså ingen anledning att fråga om spöken finns.