Ställa in motorskydd elmotor

Jag undrar vad jag ska ställa motorskyddet på? CachadLiknandemaj 20- inlägg – ‎författareElmotorer. Vad ska man egentligen ställa motorskyddet på?

Eller ska man ställa exakt på märkströmmen? Räkna ut strömmen på en pump i en borrainläggapr 2015Artikel på Fluxio om elmotorer? Inställning motorskydd för gammal motorinläggmaj 2014Hur räkna ut storlek på säkring till 3-fasmotor?

Vad ställer man ett motorskydd på till en elmotor?

Den går att koppla antingen 2eller 380. Se motorns märkskylt för rätt inställning av motorskydd. Jag har en gammal fläkt med en kW (A) elmotor som jag skulle vilja kunna.

Min går att ställa mellan och A, och fläktens skall enligt . En annan fråga är också hur högt man kan ställa motorskyddet. Jag har ett motorskydd som jag ska koppla in. För Y-koppling vid Hz är märkströmmen A enligt typskylten, välj ett motorskydd som går att ställa in för denna ström. Busck Co AB i Göteborg saluför elmotorer, generatorer, frekvensstyrningar, snäckväxlar, kuggväxlar, växelmotorer och kylvätskepumpar.

Jag har en pump som jag vill ha ett motorskydd till pumpen har jag hämtat ut från pumpförrådet på.

Får ut ett värde runt och tänkte ställa skyddet på är det ok? Vad kan verkningsgraden på en elmotor ligga runt?


About Hugo