Ta bort telefonuttag

Men vi har massor (onödigt många) av telefon uttag som min fru inte. Grejen med att ta bort dom är att Frun helt enkelt inte tycker om att det . Plugga igen bara vid ändarna så är det bara att ta bort allt sen.

DerBesserwisser: Jag kontaktar en moderat som kommer radera din signatur och ge dig en varning, ta bort den nu . Jag tänkte göra en del renoveringar hemma och fick idén att ta bort alla telefonjack när jag ändå är i farten. Jag har nyss köpt en lägenhet, byggd i slutet av 50-talet. Jag har tele jack i min lägenhet (en 2:a) varav det ena sitter i hallen och är det första telejacket som jag har mitt bredband på, det andra sitter i .

Vi använder inte fast telefoni själva, men fattar ju att man inte kan ta bort alla jack för det. Det aktuella uttaget är heller inte första jacket. Telefonjack, telejack, eller vulgärt gristryne är ett kontaktdon för anslutning av.

Det gäller att telefonuttag saknades sedan en lägenhet hade renoverats. Mitt i skriande bostadsbrist ska kommunerna ta emot 7nya . Vem ansvarar för telejack TV-uttag i bostadsrätt? Jag hjälpte en bekant ta bort en vägg och förstog då att telekabeln gick inuti väggarna .