Batteriladdare ctek biltema

Mångsidig modell för mope motorcykel och de flesta bilar. Tänkte köpa mig en batteriladdare som orkar ladda upp mer än batteri,. Hade tänkt köpa en Ctek MXS 1 men nu kom jag in på biltemas . Forumindex › Sailguides forum › Fixa och vårda din båtCachadLiknandemars 20- inlägg – ‎författareBiltema har en serie batteriladdare som i alla fall på papperet verkar göra samma saker som Ctek-laddarna, plus lite till. Nån som har erfarenhet av Biltemas intelligenta laddare? De ser åtminstone på papperet ut att ha samma funktioner som de långt dyrare Ctek.

En batteriladdare kan väcka liv i ett trött batteri när båten ska i sjön på våren.

Mätningarna utfördes vid CTEK:s laboratorium i Vikmanshyttan i. Biltema säljer två moderna batteriladdare som till det yttre är till förväxling lika. Specen verkar vara en direkt ripoff på CTEK:s XS3600. Fast det är ju inte ovanligt när det gäller biltema. Såg att Biltema säljer en ny laddare, som verkar vara jämnförbar.

Min CTEK-laddare gick i drygt ett år och min Biltemaladdare har nu hållit i ca: 3år båda använda som underhållsladdare till bilen. Själv kör jag som sagt st Ctek varav en är några år gammal. Biltema säljer en smartladdare som verkar vara en nästan exakt klon av CTEK . Köp nu inte en ny Biltema skitladdare för över 5spänn när man får en pålitlig CTEK kvalitetsladdare för samma pengar.

Hej Benny Jag har ingen erfarenhet av biltemas laddare. Men jag köpte laddare ifrån Classe som heter cotech som fungerar bra, kör med 2 . Biltema laddaren verkade klart intressantast och bra pris också. Det Här händer om man missköter SITT batteri! Smartladdare – Biltema CTEK har jag ju hört mycket bra om, men då kostar den ju 11- 1200:- extra, och är . Diskussion oBiltema batteriladdare vs C-tek i AutoPower Forum.

Dock såg jag att Biltema bara är IPklassad medans Cotech har IP65. Vid en snabb överblick av marknaden slås jag av att biltemas två laddare SM12SM1237-7har vissa likheter med Ctek laddarna . Om du tittar på¨en Ctek i samma storlek som biltemaladdaren blir inte prisskillnaden så stor och Ctek laddaren är en helt överlägsen laddare på . SVENSKA CTEK Visar tydligt stegen på laddaren. Har försökt luska ut i forumet och kolla vilken laddare jag ska ha till min. Tror dock inte Biltema-laddaren kan ‘väcka’ ett batteri som CTEK:en .