Bygga elcykel 1000w 48v forum

Monterade allt på Biltemas Single Speed-cykel. Så det känns väldigt omotiverat att lägga nästan 80på att få eftermonterad eldrift på min cykel. Nu är min cykel kompletterad med komponenter från Kina, Em3ev.

Blev riktigt lyckat, en 500W motor med extra starkt batteri. Har ni tips på vad det coolaste man kan få i elcykelväg i lite olika prisklasser? Users browsing this foruLeo and guests.

Har därför bestämt mig för att bygga en elcykel.

Nu är det möjligt att dölja signaturer i forumet. Om du någonsin undrat om du kan spärra av din elcykel för att gå fortare än dess. Byggstorlek: tum “legering 60ram; Fjädring: ZOOM legering . Jag har bestämt mig för att bygga en elcykel. LiFePOBattery Packinläggapr 2013Problem att köpa konverteringskitinläggmaj 2012Civil Olydnad City Trasher med 5kW RC-motorinläggaug 2010Någon som har elcykel-erfarenhet?

Forumindex › Elektronik › ProjektCachadLiknandeokt. Ett konverteringskit köptes från USA, 48V och 20A direktdriven hubmotor, cirkus 1000W på bakhjulet alltså. Blev ett 60tal celler, 16st till mig, 16st till min sambos cykel, 24st till en.

Vågen visade knappa 8kg, helt okej för 48V och 15Ah.

Gaffatejpen har används flitigt jaa, billigt och smidigt sätt att bygga . Kan en elcykel vara ett alternativ till en bil i vardagen? Jag har själv valt att bygga min egen elcykel av en cykel jag redan har. Efter mil i vinter är jag nöjd med mitt 500w 48v.

W för mellan 3000-5000:- inkl batteri och reglerutrustning. Det är ju ett sätt att bygga om en fungerande cykel av bra kvalitet. Byggt ihop en el-damtralla med ett 1000W elnav från kina ;). Fokus har den senaste tiden legat på att bygga ett smidigt och lätthanterligt laddsystem som laddar. Hej, Istället för att köpa en elcykel tänkte jag om jag kunde ta en befintlig cykel och.

Ang det med att bygga själv ser jag det som det enda alternativet. Det skall vara minst 48V och gärna mer än 10Ah på batteriet och en motor som klarar detta. Och effekten vill jag skall vara minst 1000W, gärna mer!

Bygga elcykel 1000w 48v – Flashback Forum Jag planerar att bygga en elcykel med 1000w 48v motor. Här finns navmotorer, litiumjonbatterier . Jag bygger om min cykel och sätter en motor på den som drivs av. V så jo lite likt ditt lampexempel är det ändå. Johan_Vetgirig i forum Övrigt husrelaterat. Perfekt utgångspunkt så jag införskaffade en av Marcus på detta forum.

Ska bygga om min KMX (trehjulig liggcykel) till eldrift inför vntern. Haft noll problem efter många mil på min 1000w 48v motor. Denna cykel har jag byggt med ett kit fra Rezer.