Bygga provisorisk lackbox

Garaget har ett inre rum med en dörr, tänkte bygga boxen inne i det här rummet. Planen är att använda presseningar som jag häftar fast i golv, . Jag och en kompis har startat eget, jag kan meka och han kan lacka.

Lackningen har vi skött genom att hyra in oss i en lokal lackerares lokaler, . JPG,ow:160pt:jakten på 15+: LACKBOXEN FÄRDIG! Rapportera en annan bildRapportera den stötande bilden. Skulle behöva lite tips och ideér för att få igång min lackbox.

CachadLiknandeLackbox i mått som passar dina behov, med sidoutsug eller golvutsug. Vi bygger ventilationsaggregat för olika behov inom verkstad och industri. Sen var jag sugen på att bygga en bur och trimma lite lätt. Vår hemmabyggda lackbox fungerade helt underbart. Här är en bild före målning, Vi hade ett provisoriskt filter nr vi målade eftersom det riktiga ej kommit.

Vi har försökt bygga allt så man får ett bra flöde genom boxen utan . Ser redneckmässig ut men hela min bil är väl det, så. Min garagekompis ska lacka om sin Corrado i vinter, så han kommer att bygga en provisorisk lackbox i verkstan samt införskaffa färgspruta mm. Hur man skapar en lackboxen i ditt garage.

Se till att det finns tillräcklig ventilation där du bygger din lackboxen och alltid måla med din box . Har du lokal eller ska du bygga en provisorisk lackbox? Om du söker så kommer du att hitta både priser och hur man gör. Lackering i provisorisk lackbox av byggplast. Bilder på bygga provisorisk lackboxRapportera bilderTack för dina kommentarer.

Tja allesammans, nu har jag fått igång min gamla airbrush efter ett ganska så långt uppehåll! Jag har byggt en liten provisorisk lackbox här . Gösta som hjälper oss med detta har redan inhandlat div illaluktande kemikalier lämpliga för ändamålet. Men dom bygger nog för mycket inåt, blir spacers på en decimeter.

Nu ska jag bara bygga en provisorisk lackbox och måla en massa . Lite redneckaktig, men hela bilen är redneckaktig så spelar det någon roll?


About Hugo