Cable cross övningar rygg

En ryggövning i cablecrossen som jag gör en bit in i ryggpasset ibland. Stående baksida axlar i kabelcross – Trend o träning. Du hittar 7styrketräningsövningar i vårt övningsarkiv.

Fäst handtagen i de övre fästena och fatta därefter tag i vänster handtag med höger hand och tvärtom. Ryggens sammantagna muskulatur är ganska komplex. För att få en muskulösare rygg har vi samlat en rad ryggövningar som tränar hela ryggen samt fokuserar . Styrketräning, styrkeövningar, motion hälsa.

Här kommer en övning som många av er har efterfrågat om jag kan filma in, rotation i cable cross. VIDD Latsdrag i Cabel Cross Fäster ett singelgrepp i vardera övre trissa på en CC. Här kör jag latsdrag, en otroligt bra övning för ryggen.

När nedan använder jag ”greppet” och gör rumpkick i cable cross maskinen. Jag håller just nu på att rehabilitera min rygg efter en serie ryggskott. Instruktioner Förberedelser: Greppa ett handtag från en cable-cross i varje hand och ta ett . Många har problem med att lyckas träna ryggen.

Posts about cable cross written by Author. Tisdag och tänkte göra ett försök att börja aktivera kroppen med ett antal ryggövningar.

Jag skulle vilja ha tips på ryggövningar i cable crossover. Jag har googlat och fått lite tips, men tyvärr inte tillräckligt. Här kommer en av mina favoritövningar för ryggen och den heter enarms latsdrag i cable cross. Den här övningen har hjälpt mig att få grym . Lär dig hur du ska göra Stående pullover i kabelmaskin för att nå Rygg, Bröstkorgen, Triceps med enkla.

Hitta relaterade övningar och variationer med experttips. Att använda cable cross framför vanliga maskiner gör att utövaren aktiverar sin core samtidigt som denne utför andra övningar. Muskel: Redskap: Marklyft Rygg Skivstång Pullups Armar.


About Hugo