Ctek zafir 45 problem

Hur som helst hade jag haft en Ctek Zafir inkopplad på det hela. Jag har inte haft problem med någon av våra Ctek-laddare, förutom att . I bruksanvisningen från CTEK står det: ”Anslut den svarta klämman till fordonschassit en bit bort från bränsleledningen och batteriet.

Därpå så skall en liten lampa indikera att laddning pågår. Mitt problem är att visst kan jag välja mode, men efter det händer ingenting. Bruksanvisning och guide till professionell laddning av start- och djupcyklingsbatterier.

Har på senare år haft extrema problem med kvalitet på YUASA. Jag har föregångaren som heter Ctek Zafir den landar batterier från 2Ah. Min Zafir var omöjlig att få igång idag, normalt har varit att trycka ett antal.

Olof Eriksson: Inlägg: 1380: Blev medlefre maj 1 2012:am. Jag har råkat ut för ett problem med min R1100S -som gör mig. CTEK-laddare Zafir eller motsvarande, . Ctek zafir och nu indikerar den på att den laddar +. Går det att sätta in en Batteriladdare CTEK ZAFIR 45: Clas Ohlson: sk rdquo;36-3762rdquo; bara på bodelbatteriet?

Ett problem är att den inte vill ladda de biltema-batterierna jag har.

Jag har en Zafir den som Jula har och funkar jättebra. Kopplar den till batteriet och inget händer. Jag har kört flera gånger med hojen efter vintern, och den har startat utan problem hela tiden.

CTEK Zafir på Clas Ohlsson och i söndags. En CTEK skulle behöva hålla på ungefär 2timmar för samma. Annars kan ju eventuella batteri problem leda till alternativt färdsätt nästa . Alla verkar ju vara rörande eniga om att CTEK-laddare är best bang.

D Grabbens flickvän hade en helt död bil nu i vintras, jag hängde på laddarn i minuter och startade bilen, inga problem. C-TEK Batteriladdare Zafir V A 2-Ah. Själv kör jag som sagt st Ctek varav en är några år gammal. Zafir måste dock batteriet ha en spänning över 6V för att laddaren ska komma ihåg inställningen.

CTEK Zafir är en kompakt och lättanvänd fyrstegsladdare som kan ladda 2-Ah. FRÅGA: Har nyligen köpt en batteriladdare CTEK Zafir 45. Har problem med bländning från timmerbilar som jag kallar ‘julgranar’.