Ctek zafir 90 trasig

Jag tror den är trasig, och jag har provat ladda riktigt dåliga batterier och den. Min laddare startar inte laddningen, är den trasig? Bruksanvisning och guide till professionell laddning av start- och djupcyklingsbatterier.

En person som gjort sig av med sin bil skänkte sin Ctek Zafir till mig. Hur som helst hade jag haft en Ctek Zafir inkopplad på det hela tiden när hjulingen inte. Det var en Zafir som jag hade i många år. Av egen smärtsam erfarenhet med en laddare från CTEK Zafir 9.

Där konstaterades att laddarkabeln var trasig i anslutning till böjskyddet. På min gamla CTEK kan jag få trcka några gånger på den knappen. Lustigt med din Cetek-laddare – precis samma symptom som på min (Cetek Zafir 90). Den gamla är ju trasig så man kan ju inte provmäta hur den . Cetek laddare – BMW MC-klubben, Sverigeinläggfeb 2012k1300s startar inte, vart köpa nytt. Batterifråga – omstartinläggjun 2007Dum batterifråga.

CachadLiknandeOm spänningen är under V är batteriet troligtvis trasigt. Ingen lampa tänds när laddaren ansluts till enbart batteriet. Jag har någon gång haft en Jula-CTEK (enklaste modell, zafir 90) men den är nog trasig och skulle ändå inte räcka till.

Står i beskrivningen att det går, upp till 90Ah. Vad är det som skiljer de dyrare ctek-laddarna från denna? Jag kopplade på en C-tec zafir och nu har den stått inkopplad i två dygn. Prova laddaren på ett annat batteri, inte alls ovanligt att just ctek . Om reklamationen av den trasiga produkten inte godkänns,. Idag tog jag fram min ctek zafir för att upptäcka att den var stendöd.

Om spänningen är lägre än V är batteriet troligen trasigt. ZAFIR är en primärswitchad laddare med pulsunderhåll och ingår i en serie med professionella laddare från CTEK SWEDEN. Jag antar att man inte behöver ladda timmar med en Zafir 1som. En CTEK 1laddare bulkladdar ju ett 90AH batteri på ungefär halva . Ctek ctx battery sense kan säkert vara bra om man har ett fordon som står uppställd. Har en ctek zafir som jag brukar använda från och till.

Har själv en laddare från svenska CTEK, Zafir , kostar runt 500-6tror jag. Alla verkar ju vara rörande eniga om att CTEK-laddare är best bang for the buck. Jag har aldrig hört någon som är missnöjd med sin Ctek. Jag har själv en Zafir 9 funkar väldigt bra då jag kan använda den både till bil, båt .


About Hugo