Ekolod fiske test

I detta ekolodstest har vi inte använt proffs vid bedömningen, utan två personer som har sport- fiske som sitt stora fritidsintresse. Ekolod har ökat kraftigt i popularitet bland sportfiskare. På Båtmässan i Göteborg i år har båtelektronikföretaget Comstedt valt att satsa på ett sportfisketorg.

Happy Anglers experter har samlat en del tips med vilka du hittar rätt ekolod eller kombienhet just för dig, för att effektivera fisket och båtkörningen. Vi har billiga ekolod som är bäst i test med märken som Garmin Humminbird. Vi har testat Navicos nya 3D-ekolod som ska göra det ännu lättare att. Det är mer tänkt för navigation än fiske medan 3D-tekniken satsar mest .

Jag hade på min förra båt en Garmin GPSMap 720S, plotter med touchskärm och inbyggt ekolod. Jag var supernöj plotter vann bäst i test . Humminbird PiranhaMAX 197cx PT är ett portabelt ekolod med en 3. Humminbird 698cxi HD SI Combo har SI (SideImaging) sidoseende ekolod och. Visa mig en framgångsrik trollingfiskare som inte har ett ekolod i båten. Alla som sysslar med sportfiske från båt, och framför allt de som trollar inser tidigt att . Tips på bra och billiga fiske ekolod Jakt, fiske och vildmark.

En polare jag fiskar en del med har ett sådant lod så jag har testat det. Vilket ekolod anser ni vara det bästa i den lite billigare prisklassen?

Jag har ett sånt där billigt Fishfinder men vart besviken när jag testade går inte . Deeper är ett nytt koncept inom ekolod och fishfinders. Innan jag testade denna produkt så hade jag mina tvivel: En smart idé, men hur funkar det i verkligheten? Vinterfiske med Micke Anderberg utanför Möja. Vi testar Lowrance X-portabelt ekolod och lägger nät.

Test av min nya leksak som skall finna fisken till mig. Jag får väl återkomma när isen släppt och jag hunnit testa lodet. Såg detta ekolod på Sportfiskemässan, för 4200:-, så 2999:- känns som ett . Dom har kommit med en serie ekolod med ”sidevye” alltså samma möjlighet att se och lokalisera fisk ut på sidorna på båten.

Hitta bästa pris och läs omdömen – vi hjälper dig hitta rätt.