Hei fördelare kopplingsschema

Jag undrar om du vet av någon hemsida som har bilder på skisser över ett kopplingschema till en Chevrolet Hei Fördelare, eller om du kanske . Tjena, kopplade in en HEI fördelare på min corvette idag men det sket sig, får ingen gnista. Vad kan vara fel, innan hade jag en original .

HEI står för high energy ignition, och det är ett brytarlöst tändsystem som först kom. Det finns (mig veterligen) två olka sorters tändspolar till HEI-fördelare, och . S-FX HEI fördelare kopplas in med endast en kabel till bilens elsystem. Därför har jag köpt mig en ny HEI-fördelare för att se om det är den gamla.

Med den fördelaren behöver du inte någon MSD box. Tänkte montera min nya HEI fördelare som har legat och väntat. Vad jag kan utläsa av mitt kopplingsschema så är motståndskabeln vit med . Kommer en orginal varvräknare, i en Chevelle 7 att fungera och visa rätt tillsammans med en GM hei fördelare?

Jag har fått tag i en HEI Fördelare till cheva 3å ja undrar hur ja ska koppla in den. Hei fördelare elschema från alla köp sälj marknader i Sverige. Hitta billigaste Hei fördelare elschema hos AllaAnnonser.

Bytte fördelare på chevan till en brytarlös och har nu lite problem! Det enda som kan gå sönder på HEI-fördelare är väl rotorn som kan brinna .

Ja har problem att ställa in tändningen på min hei fördelare, om jag ställer förtändningen på -grader så börjar motorn spika vid . OBS se tändkabelanslutning på locket, original kablar från brytarfördelare passar ej. FÖRDELARE AMC 290-401ci HEI KOMPLETT MED . I made this video to show you my ford HEI distributor. Har inte du fått kopplingsscheman av mig? Verkar som de finns olika HEI fördelare, en m inbyggs t spole o en (som på min) sittandes . Ytterligare beskrivning av frågan : Är det nån som fått en mopar å funka med en sån där billig, kinesisk, brytarlös HEI-fördelare? Bäst resultat uppnås så klart om allt i tändsystemet byts samtidigt och att delarna som används är anpassade till varandra, därför har vi.

Skall säkert vara en vakumslang från fördelaren till förgasarfoten. Däremot fördelaren lär vara en HEI bil fördelare.