Hur ställer man upp dieselpumpen

Nackdelarna med att skruva upp pumpen (eller vad det heter),. Jag utgår ifrån att TS inte har de nödvändiga kunnskaperna då TS ställer frågan här. Det ska sitta en skruv på dieselpumpen som du bara skruvar på.

Hur ställer jag upp dieselpumpen på JD 6100? Teknisk Kunskapsbank › Chassie › Bas Euro Fiat,Peu,Citr. CachadLiknandejuni 20- inlägg – ‎författareMen min fråga är: Hur skall man ställa in en grundindtällning på dieselpumpen.

Och vad finns det för justeringsmöjligheter på pumpen.

Skulle vara trevligt om det rykte lite när man trycker på gasen:). För funderingar på hur du använder sajten, gå till FAQ. BryggSnack › Teknik › Mek TeknikCachadLiknandejuni 20- inlägg – ‎författareStälla upp pumpen AD – postad i Mek Teknik: Har nu efter lite goda. Prova gör ju inget iofs men notera hur mycket du skruvar så att du hittar hem igen.

Det är väl snarare så att Dnissarna letar efter dieselpumpar till . Har för mig att det inte bara är att ställa upp den heller. Jag började att lossa muttern och sen skruva på skruven, men kom inte till så jag tog ut hela. Men frågan är var är ställskruven och hur ska jag göra?

Skruven sitter horisontellt ganska högt upp på pumpen, det är en låsmutter som håller den.

Nu kan jag ju inte denna motormodell, men med mekaniska dieselpumpar -generellt- är . På baksidan av dieselpumpen (mot torpedväggen). Vi har gjort det på vår Fiat 199 det blev som en ny motor. Det finns dock en gräns för hur mycket man kan ställa upp den, blir det för mycket så . Ska besiktiga min golf imorgon men jag behöver lite hjälp med att ställa ner pumpen. Hoppar inte man blir petad på för att det är en VW och inte en skoda? Hur som helst så är jag intresserad att skrämma den lite.

Finns det något annat sätt att göra det på än det sättet. Går det inte att skruva upp dieselpumpen lite då? D e ju bara att ställa ner den igen inför besiktning då ju?

Undrar hur man ställer upp pumpen på min scania vabis L55. Så frågan är: Hur ställer jag på min elektriska dieselpump på transiten? Att ställa upp pumpen är skitenkelt, bara skruva på en skruv.


About Hugo