Huvudströmbrytare båt biltema

Värnamo, Västervik, Västerås, Växjö, Ängelholm, Örebro. Biltemas huvudströmbrytare är billig men jag har dålig erfarenhet av billiga brytare. Nu håller jag på och återställer och förbättrar elsystemet i båten.

Biltema säljer också huvudströmbrytare, eller batterifrånskiljare som de . Jag fick byta, när jag kom till båten och slog till brytaren var det helt dött. Inte bara Peter_K utan ALLA verkar väldigt nöjda med Biltemas skiljerelä,. Jag rekommenderar också huvudbrytare som är gastäta och bara bryter en ledning. Dock är jag väldigt noga med att altid slå av huvudströmbrytare och laddar aldrig via kabel. Det är ju inte säkert att det är något fel på Biltemas offerano men jag har en sådan som är.

V, 500W du ska ha reläet så går det lika bra med huvudströmbrytare för 59. Har köpt en båt där det sitter två batterier, där det ena är start och det andra förbrukningsbatteri. Vanligtvis drar man en grov matarledning med huvudströmbrytare (200-800A).

Jag var på Biltema igår och köpte lite grejer. Batteriväljare kallar Biltema dom ser jag nu. Apparatdosan används för eluttag, strömbrytare etcetera.

Från vänster: Toppklämma, Kopplingsklämma U-båt och Snabbkopplingsklämma. Fin sak med bra ljus, jag ska ha den i båten till sommaren. Kan tänka mig att sätta dit en vanlig strömbrytare istället för togglings-knappen.

Som jag har skrivit tidigare så kommer denna lampa från Biltema. Det är en ny lampa i deras ”Båt” sortiment. Besiktning bör utföras vart 5:e år och båten bör stå på land för att kunna syna.

Givetvis kom detta råd från en butikssäljare med huvudbrytare i sitt sortiment, men jag tror. Vet att i båt el mm är det standar att plus ska brytas men det kommer aldrig att få mig att .


About Hugo