Justerbar termostat kylfläkt

B T-STAT ELFLÄKT JUSTERBAR – 1Grader INSTICKS GIVARE, MEKANISK. Termostat Justerbar för elfläkt med Mätsticka. Vatten temp mätt i expansionskärlet är 82°c.

Smart fläktstyrning, enkelt justerbar tillslagstemperetur. Har extra manöverkabel för att också köra fläkte. Det lättaste måste väl ändå vara att klämma på en termostatgivare på en. För en optimal funktion skulle jag rekomendera en justerbar, det kör .

Kylarfläkt termostatomkopplaren som passar mellan flänsarna i en kylare med hjälp av sonden levereras. Användar justerbar och kan växla kylfläkten på vid . Dock så går min nål alldrig över mitt strecket trots termostat byte (gånger) Misstänker dock att de e fel på mätaren.

Min termostat till elfläkten är nån graders från feltema. Den är inte ens monterad så att den har direktkontakt med kylvätskan, utan den ligger . Jag har ju tvåläges kylfläkt från volvo vi min så jag tänkte montera en. Jag har kopplat in en 90-graders termostat, startar inte ofta, går inte så länge. Har du ingen gammal justerbar panntermostat från värmepannan? Man borrar 22mm hål i nedre delen av kylaren, trycker i termostaten med medföljande.

Någon som vet var man kan köpa en justerbar termokontakt? ObjektPrisCorsair Cx 400W Psu Nätaggregatkr2St Blueled Fläkt Datorfläkt Kylfläkt Hårddisk 12V 80X80MmkrBMW-diskussion: Elfläkt, hur skall jag koppla den? Var till hyllan och hittade katalogen, och vad hittade jag där.

På sidan finns termostatgivare för kylfläkt. Eller måste man ha en termostat man kopplar på? Alternativt så lyfter du i en 940-kylare av senade modell så har du kylfläkt.

Dock är det ju motorns termostat som reglerar motorns temperatur.