Koppla skivspelare till förstärkare

Jag hade tänkt köpa mig en skivspelare (vinyl) Men min förstärkare saknar phonoingång tyvärr, jag har en Cambridge Azur 640A. Varför låter det illa när jag kopplar skivspelaren till min nya fina förstärkare. På det sättet använder du RIAA-delen i den gamla förstärkaren.

Om du vill att det ska vara så lätt som möjligt kan du välja en skivspelare med inbyggd grammofonförstärkare (RIAA) och medföljande pickup. Förstärkare och högtalare för gammal skivspelare? Hjälp och råd angående (Pro-Ject) skivspelare, RIAA, etc.

Skivspelare – RIAA-steg – TV – Högtalare?

CachadLiknandeHar du ingen PHONO-ingång på förstärkaren, bör du antingen välja en skivspelare med inbyggd RIAA-förstärkare eller koppla en extern RIAA-förstärkaren . Så kommer det eventuellt också att krävas en hyfsad RIAA förstärkare som kan kosta en. Kompatibel med Windows och Mac; Inbyggd Riaa-förstärkare. Förutsatt att du har en separat RIAA-förstärkare som du kopplar mellan. Hur kopplar jag en LP-spelare till bluetooth-högtalare.

Skivspelare kan kopplas till alla förstärkare. Pioneer PL-har inbyggt RIAA-steg och behöver därför ingen särskild skivspelaringång. Jag har hittat en gammal skivspelare som jag blev sugen på att koppla in på förstärkaren. Men när jag kollar bakom så finns det bara .

Sony skivspelare PS-LX300USB – Helautomatisk remdriven skivspelare med USB. Har din förstärkare inbyggt RIAA ska du inte koppla in ett separat RIAA. Det är bara så synd att många (tror jag) sitter med bra skivspelare och . En Line-utgång är enbart för att koppla till annan förstärkare med Line-IN.

Ja men om jag då skall koppla högtalare direkt till skivspelaren, . En förstärkare som du kopplar in signalkällan i. Men när hon kopplar in skivspelaren på någon av dessa ingångar så hör. Tidigare hade hon en gammal NAD integrerad förstärkare där inte .