Koppla tändningslås moped

Jag har försökt att koppla på varenda j-a sätt (tror jag), Ingen inge höjdare på elektronik. Moppen min min blev stulen, tändningslåset är väl i . En moped (Scooter) Är väldigt enkla att tjuvkoppla.

Enklaste sättet är att klippa ALLA kablar som går från tändningslåset. Tjenare, jag fick ju hjälp med hyr jag får ur styrkåset på min ktm 2exc för ett tag sen, men nu började jag fundera på om man skulle koppla in . Slidern har bara sockerbit som skall kopplas in i tändningslåset men det jag köpte har sockerbitar och en lös sladd? Jag håller på att byta mitt gamla Bosch tändningslås mot ett från Clas O.

Om du kopplar bort tändningslåset helt (alla sladdar lösa) händer . Först tänker jag gå igenom tumreglerna för mope mc bil Vi utgår ifrån. Honda X8R-: Dom har endast två kablar till tändningslåset. Mitt förra tändningslås gick sönder så jag köpte tändningslås från biltema.

Jag testade även ta kabet mot kabel men mopeden ville nt dö. Jag undrar om det är någon som vet hur man ska koppla för att det ska fungera utan? Annars köper du ett nytt tändningslås som sagt.

Elschema à Peugeot Vivacityinläggokt 2006Montera en dold strömbrytare för att. Den här annonsen bygger på dina nuvarande sökord.

Besöks sida Varför visas annonsen?