Mensa test svar

Här förklarar jag hur jag tänkte på Mensas provtest. Jag är år och nådde max IQ på provtestet. Enligt de testetiska regler som Mensa Sverige följer krävs mer omfattande.

Försäkra dig först och främst om att den utlovade svarstiden verkligen har passerat. Tar bara minuter och du får svaret direkt. När du genomfört testet får du veta var du ligger i förhållande till andra personer . Ni som gjort Mensas överbevakade test kan ju skriva här hur många rätt ni fick och hur många frågor som ni besvarade på samt vad ert poäng . Nu pratar vi iaf Mensas provtest och här har ni mitt facit och en.

Det man märker är att du förklarar ganska tydligt, men att ditt svar på en av . Har skrivit mensas riktiga test och det är inte särdeles svårt skrev alltså högsta resultatet på nämnda test. Får du ett högt värde kan det vara idé att testa sig hos Mensa. Om du klarar en av de två sista frågorna bör du göra ett IQ-test hos Mensa.

Jag trodde själv att jag hade ganska svårt för sånt här, speciellt. Så det folk säger att de får på ett Mensa onlinetest ska man ta med en väldigt .