Peewee kattlåda test

Vi har PeeWee kattlåda men köper vanlig pellets (sån man eldar) på närmsta byggaffär då det blir mycket billigare. Forumindex › Svenska katters diskussionsforum › Allmänt kattprat! Vi testade först att ha sand i den översta lådan, men det rann långsamt ner i den.

Jag ställde bara in Peeween och slängde gamla kattlådan. Peewee kattlåda är en av de absolut bästa, speciellt anpassad efter kattens anatomi. PeeWee, superpraktisk och miljövänlig kattlåda.

Den svenska kattlådan med dubbla bottnar.

PeeWee-systemet är ett enkelt, säkert och miljövänligt sätt att sköta din kattlåda på. Inspirerad att testa peewee – Jag är så sugen på att testa peewee låda med. Bör man satsa på någon specifik peewee låda? Några av mina katter använder denna kattlåda åtminstone ibland. Jaaaaaaaaaaaaaaaa, jag har testat och använder för fullt.

Men jag använder orginal Peeweepellets för de bränslepelletsen jag testade med . TESTA en Modkat-låda: – Behåll din gamla kattlåda innan du provar. PeeWee EcoHûs Kattlåda är en dubbelbottnad kattlåda, stängd modell som används tillsammans. Jämför priser och läs recensioner på Djurtillbehör.

Vi hjälper dig att hitta rätt peewee kattlåda Djurtillbehör och göra ett billigt tryggt köp – Vårt köpskydd ger dig . Jag har funderat på om jag ska testa pellets till min katt. Nu har vi äntligen börjat testa ett betydligt mer miljövänligt alternativ,. Dessutom har PeeWee en specialdesignad dubbelbottnad kattlåda, . Peewee pellets för Peewees kattlåda, lådan är tvådelad vilket gör att det.

Testade Toa-Lätt från mataffären när min ena katt var kattunge och tyckte det var . Söker du efter en kattlåda som är både hygienisk och bekväm för din katt? Då är det Peewee kattlåda som du ska köpa. Peewee är ett unikt svenskt och miljövänligt kattströ som används tillsammans med de tvådelade kattlådorna. Ekonomiskt, dammfritt och bra för katten.

PeeWee är svensktillverkade pellets som är gjort av träspån. Jag bestämde mig för att testa PeeWee kattlåda med träpellets, istället för betonitsanden jag hittills använt. Anledningen till att Boss Lyra nu kommer att få testa att använda en kattlåda med träpellets istället för traditionell kattsand är enkel. Här hittar du PeeWee kattlåda och kattlådor från MODERNA PRODUCTS.

Vi säljer även Litter Kwitter för dig som vill lära katten att gå toalettstolen.


About Hugo