Raspberry pi tellstick switch king

Kan börja med att säga att jag verkligen inte behärskar linux men eftersom det är det enda valet om jag vill köra Tellstick Duo på Raspberry Pi . Forum › Teknik VVS › Villalarm hemautomationCachadLiknandedec. Finns det något som är lika enkelt som Tellstick och Switch King om man inte är Linuxkunnig?

Rasberry Pi och Razberry möjligt att komma . Tellstick-frågorinläggjan 2015Tellstick Duoinläggapr 2014Hemautomation: Är detta möjligt? RaspBerry Pi Tellstick and Switch King Server. Telldus Tellstick can be used for almost any home automation application with supported .

Tags: Nexa, Raspberry PI, remotestick-server, telldus-core, Tellstick. Drog igång Tellstick Duo och Switchking på PC’n i helgen med lite . Then boot your Raspberry Pi and point your browser at it. Switchking är inget jag tittat på så det kräver förmodligen en del jobb att få in det om du . The Switch King software is made for Tellstick and match my criteria well. Ska även ha en tellstick hade jag tänkt, iom att jag köper RPi ska man köra på.

Telldus program samt switchking kör jag dock på en virtuell . Anslut Tellstick duo:n med Raspberryn med USB kabeln. Nu ska SwitchKing klienten ansluta sig till Raspberry servern.

Hos oss hittar du även lösningar för hemautomation baserat på produkter från, Nexa, Telldus Tellstick och SwitchKing. Raspberry Pi + Tellstick Duo owfs i annan . Jag kan sätta upp Raspberry Pi eller någon annan hårdvara med Linux och jag kan öppna min. Jag har Tellstick Duo och Switch King går inte via Live.

Jag använder också tellstick, men använder en raspberry pi som server. We find it great that Switch King will live on and continue to be developed. Sen kollade jag SwitchKing och det verkar ju funka. Själv har jag kört min pi med nexahome och tellduscenter till tellstick duo i ca månad. Information on temperature logging with Raspberry Pi, Telldus.

I collected while researching the Raspberry Pi, Tellstick Duo,. SwitchKing, C# or mono based software with iPhone app.