Skoda pickup diesel startar inte

Jag har dessutom bytt dieselpump på min då jag trodde att det var felet, men ändå kommer ingen diesel. Bränslepumpinläggjun 2013Svårstartad Pick-Up 1. D när varminläggjun 2010Konstigt startbekymmer dieselinläggmar 2010Startar inte!

Skoda pickup 9d startar inte efter pumpbyte. Skoda pickup 9D kallstartar inteinläggokt 2012Omöjligt att starta en skoda felicia, behöver hjälp, smått. View topic – Dieselpump Skoda Pickup4x4sweden.

Board index › Teknik › Övrig teknikCachadLiknandenov.

Hej Har ett problem med en gammal Skoda pickup 1. Problemet började med att bilen inte ville starta. Hej min skoda pickup 9d vägrar starta den vill inte öppna magnetventilen på pumpen, så jag får inte fram diesel till spridarna ,funderar på om . Men nu har den börjat att gå ryckigt, ojämnt och inte alls bra. Oavsett när jag vrider på starten, så startar den klockrent. Vet inte riktigt var startspärren är på din, men det stod väl tidigare i. Om man sen kör med den går den hur bra som helst men om man skulle stanna går den inte att få igång igen . Har köpt en lågmilad (000mil) Skoda Pickup med VWs diesel i. Min kylfläkt på min skoda pickup diesel startar inte när motorn blir varm, det resulterar i att motortempen går upp väldigt mycket när man .

Skoda pickup är stort sett en kopia på VW caddy. Har dock inte provat dieselvarianterna, men enligt de jag pratat med är de tokslöa. I morse hade jag problem med att starta bilen.

Jag har precis bytt motor på VW Caddy pickup 19med sug diesel. Har idag bytt dieselfilter på min Atdi -00. Jag fyllde det nya filtret med diesel monterade dit det och bilen startade fint efteråt. Alla skriver att skodapickup diesel drar typ liter milen och det låter.

Det har heller inte med däcken att göra, jag har köpt nya både vinter och sommardäck. Nu är det nya problem med min Skoda Felicia (97:a). Motorn lägger av efter en liten stund även om jag inte gasar. Se upp om bilen plötsligt finns utomlands och inte på den plats som sägs i annonsen! Pick-up säljes,Kanske lämplig som reservdelsbil.

Började va svår o stänga av sen blev den svår o starta oxå,ha bytt till nytt tändningslås men d hjälpte inte,kanske. Och jag tycker nog inte du skall byta kamrem, i varje fall inte förrän. Bytte toppackning på min Merca diesel 220- å hade bråttom för.