Bränslemätare 090 ohm

Tankmätare för givare som anger Ohm vid tom tank och Ohm vid full tank. Autometer Tankmätare GM, dia 0-ohm. Både instrument och givare arbetar mellan 0-1ohm.

Jag mätte dock upp ohm från tanken och den ska ligga mellan 0-Ohm. Det jag har är jor kabel från tanken med aktuellt ohm-tal samt ca . Bränslemätare fast tank, Yamaha 1- postad i MotorbåtSnack: Tja! Enligt honom skall det bara vara att ohm mäta befintlig givare och sedan .

För bilar som anger 2Ohm vid full tank och ohm vid tom tank. Jag håller på med min tankmätare i min Volvo 940-som tidigare haft 75L tank. Jag har installerat en fuelcell med 0-Ohm givare.

Mätaren ska så vit jag förstår passa GM bilar – och har – Ohm från 0-full. Någon som har råkat ut för detta eller har någon lösning på . Tillgänglig i 0-ohm (GM mid 60’s till mid 90’s), 0-ohm (Tidiga GM), 73-ohm (Före 90’s Ford och Chrysler), 16-1ohm (senare modeller av Ford) and . Bränsle mängd givare 0-Ohm 2cm lång. Viewline bränslemätare ger information om bränslenivån i tanken och kan.

A med LED varningslampa Polaritetsskydd Insignal: Standard Ohm värden. Finns det ingen som kan hjälpa till med problem med bränslemätaren? Har inte fått ett enda svar på mitt tidigare inlägg!

SEPTITANKGIVARE 150MM 240-OHM Septitankgivare. Adress: Österängsgatan 521Falköping Telefon: 05- 124 .