Cigarettuttag funkar inte volvo

Jag verkar inte ha någon ström i cigarettutaget i min bil. Behövde den i somras till en kylväska men hade ingen ström sen . Sveriges Volvoforuminläggsep 2012Fråga om cigarettuttag och tillhörande säkring.

V uttaget fungerar inte på min volvo V-2005. Vänder mig till detta eminenta forum åter för att få tips på varför inte. GPSens laddkabel skulle i, då funkar det inte. Mitt cigarett-uttag har inte funkat sen isommras sen en polare körde in något jävla ÖB lysrör som gjorde att det blev typ kortslutning och sedan .

VW Passat 20- främre cigguttaget slutade fungerainläggaug 2011Cigarettuttag på volvo 74inläggapr 2011Cigarettuttag funkar ej! Tja, min ciggutag fungerar inte även när jag har bytt säkring så verkar den vara helt död. Vafan skräcken, gjorde du det inte lite för lätt för vettex nu? Tjena, mitt cigarettuttag funkar inte sen jag råkades stoppa ner en metalbit i den och det kom en gnista. Jag har kollat säkringarna och det var ca som var . Nej, det hade dem inte gjort heller för i uttaget i bagaget fungerar det!

Fast nu låter det som om du har nått annat problem då de funkar i . Köpte en iPhone laddare till bilen och såg att det inte laddade. Skulle testa mobil-laddaren genom cigg uttaget.

Märker att den inte ger ifrån sig någon ström. Mitt cigarett-uttag har inte funkat sen isommras sen en polare körde in något jävla ÖB lysrör. Tjena, mitt cigarettuttag funkar inte sen jag råkades stoppa ner en metalbit. Cigarettuttag på volvo 740apr 2011Cigarettuttag funkar ej.

Såna här verkar inte funka särskilt bra varken på og9-eller 9-kan jag meddela: De får inte. Hade varit trevligt om det gick att byta till det som t. Det gick alltså inte att använda varken GPS eller ladda mobiltelefon. Jag lämnade in bilen till auktoriserad verkstad och säkring byttes och jag . Smidigt om det funkar, men frågan är ju hur jag gör med remoten.

Moderatorer: Mulle Meck, SkåneDuett, dillpöjken, VOLVORACING, Ghost Rider,. Om det finns att köpa ett cigarettuttag som man sätter ihop med en kabel så vore de nice,. Man bräner det inte om man kopplar direkt på batteriet, som att det inte.

Funkar klockat att ta ström direkt från tex. Tredjepartsladdare funkar inte till iPhone 3G. Idag köpte jag en 12V cigarettuttag till USB på Kjell Company, 1kr. För att spela upp låtarna från Iphone med bilens högtalare är du inte. Har man en annan mobil än Iphone så funkar det såklart (oftast) också att.

Allt genom en liten dosa i cigarettuttaget. Om SoundRacer inte fungerar i din bil så får du självklart lämna tillbaka den och vi. Tänkte fixa lite bättre ljud till min volvo s40- å känner att basen är.

Har just nu en Jensen tummare i sluten låda och den funkar bra den med. Det fungerar inte att använda en konverterare från cigarettuttaget till en .


About Hugo