Cigarettuttaget i bilen funkar inte

Vänder mig till detta eminenta forum åter för att få tips på varför inte. GPSens laddkabel skulle i, då funkar det inte. Nu har jag googlat litet på nätet hittar inga info om varför Ciggar tändare eller 12v inte funkar på min bil, har testat med olika laddare verkar att inte någon av .

Hur hårt kan man belasta ciggtändaruttaget i bilen. Fråga om cigarettuttag och tillhörande säkring. V uttaget fungerar inte på min volvo V-2005.

Mitt cigarett-uttag har inte funkat sen isommras sen en polare körde in.

VW Passat 20- främre cigguttaget slutade fungerainläggaug 2011Cigarettuttag funkar ej! Tjena, mitt cigarettuttag funkar inte sen jag råkades stoppa ner en metalbit i den och det kom en gnista. Jag har kollat säkringarna och det var ca som var . Me-0 Ja provade och den funkar på en annan bil, men det sitter en lite plastbit nere i själva uttaget så laddaren kommer inte helt ner i . Cigarettuttaget vill ej ge elinläggmar 2012cigguttag fungerar ej e60inläggfeb 2011Ladda batteriet genom cigarettuttaget? Forumindex › Elektronik › AllmäntCachadLiknandejan.

Om man bara har adaptern sittandes i, alltså inte kabeln och telefonen. Och en diod lyser på adaptern, är det bara dioden som drar ström eller . Har inga barn i bilen heller, så jag användr aldrig låset.

Nu behöver han ju inte ens gå ut till bilen! Nej, det hade dem inte gjort heller för i uttaget i bagaget fungerar det! Det stod i instruktionen att till vissa bilar så var det såpass. Fast nu låter det som om du har nått annat problem då de funkar i bagaget.

Köpte en iPhone laddare till bilen och såg att det inte laddade. Jag vill slippa ta isär halva bilen, det där därför jag undrar. Smidigt om det funkar, men frågan är ju hur jag gör med remoten.

Vill helst inte klippa kablar nej I en bil från 20och behöver isf riva bort en del av inredningen . Det gick alltså inte att använda varken GPS eller ladda mobiltelefon. Jag lämnade in bilen till auktoriserad verkstad och säkring byttes och jag . Från: Södertälje Registrerades: 2008-02-29. Skulle sticka in mobilladdaren i cigarettuttaget i bilen så jag tog bort. USB-laddaren lyser, men den kanske inte ger tillräckligt?

Har testat samma laddare i andra bilar och även direkt på batteriet så jag vet att dom fungerar. Kjell har en beräknar för detta på sin sida, men den funkar inte. Tjena, mitt cigarettuttag funkar inte sen jag råkades stoppa ner en metalbit i den och. Jag verkar inte ha någon ström i cigarettutaget i min bil.

Du kan ju inte spela musik via cigarettuttaget. Har också en BMW med originalstereon, kör med FM-sändare och det funkar perfekt, inget brus . Allt genom en liten dosa i cigarettuttaget. Om SoundRacer inte fungerar i din bil så får du självklart lämna tillbaka den och vi betalar även returfrakten!