Dölja fult proppskåp

Jag har några fula proppskåp på en källarvägg men försöker nu få lite stil på källarvåningen med puts och färg. CachadLiknandeHar stört mej ett bra tag ( år ) på mitt fula proppskåp i hallen ,fyndade mej en kökslucka. Har ni några bra idéer på hur jag kan dölja dem på något snyggt sätt?

Så här ser det ut på väggen i min hall, och jag avskyr det. Nån som kommit på något bra sätt att dölja . Fula proppskåp finns överallt så också i vårt hus, men det är relativt enkelt att dölja dom, här köpte jag en lucka på ikea fynd och gjorde en ram . I mitt första inlägg tänkte jag visa er hur lätt man kan dölja fula proppskåp som finns kvar i gamla lägenheter.

Jag har ett fult elskåp i min hall som jag skulle vilja dölja. Du kostar inte så farligt mycket att installera ett modernt proppskåp. Jag hade ett stort fult proppskåp i plast som var det första man såg när.

Tekniken kan användas för att till exempel dölja ett fult luftaggregat på en historisk byggnad eller en elcentral i en park, tänker sig forskarna . Om du har mindre smickrande saker hemma som du vill dölja enkelt, typ ett gammalt proppskåp eller fula utanpåliggande rör eller . Skåpet ovanför har karln byggt för att dölja ett fult proppskåp. Att dölja fula proppskåp och annat med snyggare skåp! Jag har ett gammalt fint proppskåp egentligen, från 30-talet eller så.

Döljer du dem bakom ett skåp blir de mindre iögonfallande.

Som man kan se på före- och efterbilderna döljer den dessutom det fula proppskåpet alldeles utmärkt. För övrigt gillar inte proppskåpet oss, . Iaf, så ville vi dölja detta utrymme och valde att göra en enkel ram med en. Vi har åxå ett fult proppskåp vi ska gömma på nåt sätt men det blir . Det är här och nu proppskåpet kommer in i bilden. Hur länge har jag inte försökt att dölja det?

Nu, utan att genera sig det minsta, bestämmer . Här lägger vi kökshandukarna och den hänger framför ett fult proppskåp för att dölja det. Permalink Loppis auktioner Kommentarer . Lådan som sitter på väggen till vänster om draperiet döljer ett fult proppskåp den ska jag måla i vitt. Idag blev det en cykeltur i den tropiska . Själv har jag många grejer som jag önskar jag kunde dölja på ett bättre sätt.

Piffa upp dom där fula sladdarna med dessa.


About Hugo