Elcykel kit 1000w säljes

Kit – Bygg din egen 1000W elcykel – FRI FRAKT. Säljes av: Nordbutiker AB november 17:41. Telefonnummer kan av säkerhetsskäl inte skrivas ut.

Finns även med 250W eller 1000W motorstyrka. Säljes av: Nordbutiker AB november 18:16. EvoKit är ett elcykelkit som förvandlar din vanliga cykel till el-cykel.

Hitta billigaste Ombyggnadskit elcykel 1000w hos AllaAnnonser.

Motorn i detta kit är av borstlös direktdriven modell med 1000W effekt. Detta är vår avancerade elektroniska cykel kit uppgradering för dig som vill. Pedal assistans systemet (Advanced) finnsför 250W, 500W och 1000W-system. Om du någonsin undrat om du kan spärra av din elcykel för att gå fortare än dess vanliga.

Detta är den första elcykel som kan erbjuda 1000W output effekt av ren. Jag köpte ett kit bestående av 28″ framhjul med 250Watts motor och en . Jag tänker beställa ett elcykel-kit från Kina, så att jag kan montera det på den cykel jag. Det innebär att elcyklar räknas bara som cyklar om de drivs med.

Har ni tips på vad det coolaste man kan få i elcykelväg i lite olika.

Elcykel EvoBike ECO-250W – SVART, herr. Varje motor har unika egenskaper som kan vara mer passande för dig. Välja det bästa alternativet för dig beror på din körstil. Jag har tänkt bygga om en cykel till en elcykel, och önskar för. Hej, Istället för att köpa en elcykel tänkte jag om jag kunde ta en.

Till 20kommer nya reglementen som ska tillåta elcyklar med mer. En stor direktdriven PM motor, eller fälg. Jag funderar på att köpa en elcykel och det finns ju en del att välja på.

W för mellan 3000-5000:- inkl batteri och reglerutrustning. Kph-8Kw-Electric-e-Bike-Bicycle-KIT-8000w . Jag bestämde mig för ett kit som såldes på ebay. Har beställt en eldriven kickbike, 1000W motor i bakhjul, batteriet laddas när den rullar.

Runt var sjätte såld cykel i Holland är idag en elcykel och enligt branschens egen. Ombyggnadskit finns från 250w ända upp till 1000w!


About Hugo