Förkyld och undertemp

En del barn kan få undertemp efter en (eller ett par) febertoppar och . Besöka akutenapr 2014TWAR ligga bakom utmattningssyndrom? Forum › Allmänt › Ordet är frittCachadLiknandejuli 20- Maken min han är förkyld och har halsont.

Han mår ganska ok säger han, ingen huvudvärk och ingen frossa. Har man under temp kan man va lika sjuk som när man har feber. Exakt så hade jag för nån vecka sedan då jag hade förkylning.

Keywords: feber hög temperatur tempen feberfrossa undertemp undertemperatur.

Förra veckan hade jag något som jag trodde var en vanlig förkylning med. Hur blir jag av med en segdragen förkylning? Fick ont i hälen efter joggingturen – varför? Feber innebär att kroppstemperaturen är högre än den brukar vara. Oftast får man feber i samband med en virusinfektion, till exempel en förkylning.

Känner ju av en del sjukdomssymtom men undertemp är ju ingen sjukdom så jag tänker att det inte borde vara något fel med att träna? Förkylning är en infektionssjukdom i de övre luftvägarna som lätt sprider sig och påverkar framför allt näsan. Symtomen inbegriper hosta, halsont, rinnande näsa . Det är vanligt att man får en temperaturhöjning vid en infektion t ex en förkylning.