Hund som skäller på andra hundar

Ex på detta kan vara – den andra hunden är mörk, den andra. Skäller din hund och gör utfall då ni möter andra hundar? Tycker du det är jobbigt och kanske drar dig för att gå på vissa platser?

Hunden är ett socialt djur som oftast mer än gärna speglar sig själv i andra. Kan knappt visa mig utanför dörren med min hund pga att hon skäller hysterisk på andra hundar och är näst intill. Någon hundduktig – min vovve skäller på andra hundarmaj 2015Hur får jag min hund att sluta skälla på andra hundar.

Min hund gör utfall mot andra hundar och blir nästan intill. Min hund skäller på andra hundar, vad gör man? De fem vanligaste misstagen vid hundmöten – Rackarungarnas.

Tycker du att den hundägaren borde skämmas? Man kan lyckas med att korrigera hunden när den skäller, men då måste. Många andra ägare känner på sig att hunden innerst inne är osäker . Varför fungerar inte min hund ihop med andra hundar?

En del t o m skäller ut mig samtidigt som jag försöker få tyst på min hund. Vad gör man om hunden skäller när det till exempel kommer besökare? Hundar skäller alltid på grund av någon form av stress.

Hundcoachen Fredrik Steen ger oss råd på hur vi kan få våra hundar att sluta skälla. Jag har två hundar och min ena hund gör ordentliga utfall vid hundmöten, samt kan även skälla på folk.