Koppla in tempmätare bil

Har en Auto Gauge tempmätare som jag skulle behöva koppla in den undra vart kablarna ska gå? Forum › Medlemsforum › Allmänna forumetCachadLiknandenov. Har en 8tycker den går ofta varmt så jag köpte en tempmätare på biltema.

Koppla bort bilbatteriets minus (-) kabel. Drag åt givaren ordentligt vid monteringen för att undvika läckage av kylvätska. Sida av – problem med tempmätare och givare – postad i. Koppla bort givaren från instrumentet och mät upp givarresistansen.

Eller att en biltermostat kanske behöver större shuntledning för att fungera bra utan . Frågan är om det är farligt att koppla ur tempmätaren på min bil? När jag bytte hela toppen så fungerar inte tempmätaren längre. Har en tempmätare jag flyttat från en skrotad bil till en annan. Jag hade tänkt koppla in lite viktiga givare i den, som oljetemp, oljetryck,.

Sedan kan du ju köpa bilinstrumenten på Biltema med kunskapen du fick i . Kan man koppla en tempmätare i alla bilar? Bilen i detta fall är en Citroen Super Visa, årsmodell början av 80-talet. Jag har några tempmätare i min bil och dom har fugerat i flera år.

Man kan inte direkt koppla detta ihop med nåt befintligt i bilen eller ens. Helst skulle man vilja koppla in sig där originalgivaren sitter, då hade man. Tänkte koppla in en extern vattentemp mätare också, funkar de bra med en sån.

Men va är de som gör att tempmätaren inte slutar stanna?