Koppla slutsteg till stereo

När man kopplar in slutsteg i bilen finns det viktiga detaljer man måste ta hänsyn till. Remote – Dra en 5-5mm strömkabel mellan stereon och slutstegets . Jag ha försökt mig på att koppla slutsteget i bagaget till stereon, men får ingen ström till slutsteget, jag ha kopplat en kabel till batteriet men de .

HJÄLP med att koppla remotekabel från slutsteg till. Hur kopplar jag remotekabel för att slutsteget inte ska. Behöver hjälp att koppla in remote-kabeln från.

Kopplingsanvisning Bilstereo – Bildoktornbildoktorn.

CachadKoppla in bilstereo – Inkoppling av stereo, slutsteg, baslåda och framsystem. Jag vill koppla min orginalstereo till slutsteg men vet inte vilken typ av adapter som ska användas. Bilbas och slutsteg i vardagsrummet kopplat till datorn. Heddes berömda utlärningsförmåga gör det lätt för alla att förstå grunderna och. Jakten på billig bilstereo går vidare, och jag har hittat ett fyrkanals slutsteg som verkar ganska sjyst.

Började koppla slutsteg och baslåda i bilen igår. Dom är kopplade rätt på slutsteget och stereo. Hjälp – installera baslåda med inbyggt slutsteg – postad i Bilstereo: Hej, Jag har köpt en infinity.

Någon som kan förklara hur jag kopplar in allt?

Jag har köpt lite begagnat billjud nyligen och skulle behöva lite hjälp att koppla in det. Någon som är kunnig får gärna förklara hur detta ska gå till. Om jag nu måste det, hur ska det då kopplas? Remote kabeln skickar ut en svag ström till slutsteget när du sätter på spelaren, o då slår förstärkaren på.

Den har Sensus Connect High Performance ljudanläggningen, men jag skulle även vilja koppla in min baslåda. Undvik att montera slutsteget hängande upp-och-ner eftersom kylflänsarnas. Var noga med polarisationen (+ till + och – till -) annars försämras stereoperspektiv och basåtergivning dramatiskt. Kopplade basen och slutsteget till original BMW stereon.

Funkar kanon och dessutom finare med original knappar än andra fula CD-spelare. Eller går de å koppla ihop dom på något sätt? RCA kablar från stereon, annars kommer du inte kunna justera . Blir det någon skillnad om jag kopplar om mitt slutsteg till mono istället för stereo och driver två basar på dessa.

Hej, Jag har en 9-Aero med vad jag misstänker är ASsystemet.


About Hugo